arkadaslar ınternetı yenı aldıgım ıcın cok fazla bılgım yok bu msn ı acmaya calısıyorum lakın bır turlu basartılı olamıyorum devamlı yukarıyada yazdıgım 80048820 hata kodnunu verıyor wındowsun fırewallunu kapadım bılgısayrım da panda vırus programı yuklu onada msn ıcın ızın verdım gerı bır tek varsa eger zoom adsl modemımın fırewallu kaldı ama oda varsa herkesten rıca edıyorum bu sorunun nedenı nedrı ve ben bu acılmama sorununu halledebılmek ıcın neler yapabılırım herkese yardımları ıcın sımdıden tesekkurler
Msn i kapa saate çift tıkla tarihin doğru olduğuna emin ol eğer tarih doğru ise başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll yaz enter a bas. olması lazım. aramayı kllansaydın sorununa çok daha hızlı çözüm bulurdun çünkü yanlış hatırlamıyorsam defalarca bu sorunun çözümü verildi
quote:
Orjinalden alıntı: eárendil
Msn i kapa saate çift tıkla tarihin doğru olduğuna emin ol eğer tarih doğru ise başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll yaz enter a bas. olması lazım. aramayı kllansaydın sorununa çok daha hızlı çözüm bulurdun çünkü yanlış hatırlamıyorsam defalarca bu sorunun çözümü verildi
ve ben hâla bağlanamıom msn e hatta artık internet explorer da bağlanmıyor