Arkadaşlar yaklaşık üç gündür msn 8 programında her oturum açma denememde aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Msn 8 de yaklaşık iki aydır herhangi bir problem olmadan bağlanabiliyordum. Sorun msn 8 demi acaba diyerek WindowsMessenger le denedim yine başlanamadım. Miranda, trillian gibi programlarla da bir türlü msn serverlerine bağlanamadım. Hotmail adresim ie ve firefox da sorunsuzca açılıyor. Hack olayı falan da yok yani.
Son olarak linuxda da kullanılan java tabanlı dMsn diye bir program bulup kurdum ve hiç bir sorun çıkarmadan bağlandı. Ama bu programın kullanımı zor ve sanırım webcam desteği yok.
Msn 8 le yeniden bağlanmam için yapmam gereken bi çözüm biliyor musunuz arkadaşlar?
Arkadaşım full sürümü çıkana kadar bence beta dan uzak durun.Deneme tahtası olmayın.İndir 7.5 i babalar gibi kullan! O sorun bağlantınla ilgili olabilir.Bağlantını onar tekrar dene.
Beta'da çok zor bağlanıyor bence 8.0 kullanmayın
Tam sürümü bekle yada internet çok yavaş olabilir
Msn 8 kaynaklı bir problem değil sanırım. Çünkü windows messenger de bağlanmıyor. Troubleshot a basıyorum, Host File ve Key Ports da hata olduğunu söylüyor. Repair tuşuna basıp tekrar deniyorum ancak yine de bağlanmıyor...
O zaman internetin çok yavaş, 512 ise sorun olmaz ama 256'larda bazen bunu yapıyor, Güvenlik merkezinde otomatik güncelleştirmeleri yap ve kapat 2 y hiç açma, güvenlik duvarını da kapat, internet ayarlarını kontrol et, LAN ayarlarını yap, yine olmazsa pc'de ciddi bi virüs olabilir burdan anlayamayızki
bildiğinden şaşma 7.5 sorun yok neden sorunlu 8.0 yüklimki
@ ermanpac : arkadaşım bendeki 512 ama yinede bazen bağlanamıyorum, sanırım sorun başka ......
Msn'e bağlanamama sadece bize değil birçok dünyalıya daha mal olmuş bir derttir arkadaşlar.Bunun tek sebebi ise dünya da annesinin hali hatrı sorulma rekorunu 2. körfez savaşında ABD başkanı P(B)ush'ta kaptıran Microsoft'tur.Evet 8.0 beta sürümü gerçekten sorunlu bu yüzden adı beta.Karşılaştığın sorunları mail olarak ileteceksin onlarda sana cevap olarak teşekkür edecek ama sorununa çözüm bulamayacaklar. Ya baş koyduğun bu yolda ilerleyeceksin ya da hemen bu yoldan dönüp 7.5'e döneceksin.Bu arada MSN'nin hangi sürümü olursa olsun bazen yaşamış olduğumuz bağlanamama problemi sadece hızımızla alakalı değil aynı sorunları yaşayan yurtdışından da arkadaşlarım var.Bu durumda .okun en kötü kokanını microsofta'a atıyoruz hehhehe
firewall dan olabilir yeni bir firewall yada antihacker kurduysan programı tanıtman gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: ciko44
@ ermanpac : arkadaşım bendeki 512 ama yinede bazen bağlanamıyorum, sanırım sorun başka ......
Hocam sadece hızdan değil dikkatli bakarsan senin bu msjının bir üstünde benim msjım var onları oku, mutlaka çözülmesi lazım.. Eğer yine olmuyor dersen 7.5 yükle zaten 8.0'ın çok farkı yok
Arkadaşlar sorunun kaynağı msn8 değil diyorum. Şu windosla birlikte default olarak gelen windows messengerle de bağlanamıyorum. Tüm windows firewall devreden çıkarıldı, virüs ve spy taramaları ve güvenlik güncellemeleri yapıldı, hatta çözüm olmayacağı bile bile msn 8 kaldırılıp msn 7.5 kuruldu ama sonuç aynı. Msn 7.5 de bağlanmayınca sorun gider e basıyorum ve "sistem dosyası" ile "anahtar bağlantı noktaları" bölümlerinde problem olduğu uyarısını alıyorum. Onar butonuna basıyorum yine aynı şey. 4 gündür msn ye bağlanamıyorum.
İlginç olan bugün denemek için kurduğum dmsn isimli java tabanlı program şak diye bağlandı. Ama bu programla da msn nin kamera dahil birçok fonksionundan faydalanamıyorsun. Format atmaktan başka çarem kalmadı.
Format öncesi dolu olan harddiskteki GB larca verinin cd lere yazılması düşündürüyor. Yoksa şimdiye kadar çoktan atmıştım formatı.
quote:
Orjinalden alıntı: _alaz_
Arkadaşlar sorunun kaynağı msn8 değil diyorum. Şu windosla birlikte default olarak gelen windows messengerle de bağlanamıyorum. Tüm windows firewall devreden çıkarıldı, virüs ve spy taramaları ve güvenlik güncellemeleri yapıldı, hatta çözüm olmayacağı bile bile msn 8 kaldırılıp msn 7.5 kuruldu ama sonuç aynı. Msn 7.5 de bağlanmayınca sorun gider e basıyorum ve "sistem dosyası" ile "anahtar bağlantı noktaları" bölümlerinde problem olduğu uyarısını alıyorum. Onar butonuna basıyorum yine aynı şey. 4 gündür msn ye bağlanamıyorum.
İlginç olan bugün denemek için kurduğum dmsn isimli java tabanlı program şak diye bağlandı. Ama bu programla da msn nin kamera dahil birçok fonksionundan faydalanamıyorsun. Format atmaktan başka çarem kalmadı.
Format öncesi dolu olan harddiskteki GB larca verinin cd lere yazılması düşündürüyor. Yoksa şimdiye kadar çoktan atmıştım formatı.
dediklerin bende olduğu zaman onar dediğimde sorun 3 bilemedin 5 dakka sonra düzeliyor. bazen bağlantından da kaynaklanabiliyor.
ani sorun bendede vardi bak firewallini kapat hemen kapanmaya bilir 2veya 3 dakika sonra bir daha bak kapandiysa msn yeniden gir sonra önüne msn izinver yada engelle diye bir pencere cikar izinver ve bitti bukadar
ayni sorun bana oldu bende MSNproxy denen bi programla normal msnden proxy araciligiyla baglandim 1 2 ay sonra program ortadan kalkti google dan msn proxy diye arat ben de bitek dMSN le baglanabiliyordum ilginc bi problem nedenini bilmiyorum format atinca yada proxy kullaninca geciyor
bunun iki cözümü var ya saat ve tarihi yanlis olabilir yada firewall dan engellenmis olabilir en iyi cözümü firewall kapatip acmasi dedigim gibi ise yaramazsa gel yüzüme tükür
O sürüm oldukça sorunluydu yeni beta ise gerek açılış hızı gerek ses şemaları ve görüntüsüyle harika tavsiye ederim Build 689'ü mutlaka deneyin. Ancak dikkat sadecec LIVE ID'ye kayıtlı hesaplar oturum açabiliyor. Live ID'ye kayıt için ideas.live.com'u ziyaret edip kullanıcı sözleşmesini onaylamanız gerekiyor. Daha sonra verilen linkten indirebiliyorsunuz.
pohpohperisi kardeşim yardımın için teşekkürler ama zaten problem o sürümden kaynaklanmıyordu, yukarıda yazılanları okusaydın msn live beta ya kayıtlı olduğumu ve msn in hiç bir versiyonuyla bağlanamadığımı görecektin. Explorer de hotmaile bağlanmıyordu. Zaten problemi formatla hallettim. Yaklaşık 1,5 ay oldu. Önerin için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme