Şimdi Ara

msn ve microsoft sayfaları problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimdeki netten microsoftla ve msnle(msnwebmessenger veya msn help) ilgili hiçbir siteye giremiyorum msne sign in olamıyorum ama diğer bütün sitelere rahatlıkla girebiliyorum. sorun bilgisayarımda olamaz çünkü başka yerlerde hiç bi sorun olmuyor. müşteri hizmetlerini aradım bizimle ilgisi yok dediler. daha önce böle bir problemle karşılaşan oldumu ve çözümünü bilen varmı. adsl hızım 1024 lütfen yardım edermisiniz

• kullandığın firewall yani güvenlik duvarı yada antivirüs programın msn yi birşekilde yasaklamış olabilir . yada bu yasaklamayı bilmeden kendin de yapmış olabilirsin. mesela bir tehditten dolayı msn açıkken virüs programın bir uyarı vermiştir ve sende engelle demişsindir. sonrasında da engellemeye devam etmiştir. şöyle bir seçenek sunayım istersen bir dene

güvenlik duvarını ve antivirüs programını kapat tamamen ve msn ye girmeyi dene bakalım. eğer girerse sorunu çözmesi kolay .
  • ben bunu kendi bilgisayarımda deniyorum ve bilgisayarımda nod32 var. ama msni engellemiyor çünkü başka bi adsl bağlantı olan mekanda rahatlıkla girebiliyorum. evdeki sorun beni çıldırtacak. sadece msn değil microsoft ile ilgili hiç bir siteye giremiyorum. güvenlik duvarı veya antivirüs programı değil sorun başk bi çözüm yokmu yardım edin lütfen
  • arkadaşlar bu soruna çözümü olan yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.