Şimdi Ara

MSN SÜREKLİ E-POSTADA ŞİFRE İSTİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn de gelen kutusuna tıkladığımda sürekli msn ve şifremi yazmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

arkadaşlar msn de gelen kutusuna tıkladığımda sürekli msn ve şifremi yazmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!!

Varsayılan tarayıcını internet explorer yaparsan düzelir.Diğer tarayıcılarda (opera,chrome,mozilla) öle sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

arkadaşlar msn de gelen kutusuna tıkladığımda sürekli msn ve şifremi yazmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!!

Varsayılan tarayıcını internet explorer yaparsan düzelir.Diğer tarayıcılarda (opera,chrome,mozilla) öle sorun var.

Aslında sorun değil, microsoft'un güvenlik gerekçesiyle kullanıcılara dayattığı bir olay.
    Daha önce forumda bununla ilgili tartışmıştık..
    Şimdi yine iyi..Eskiden msnde inbox simgesine basıldığında varsayılan tarayıcıyı mozilla olarak ayarlasan bile ie ile açılıyordu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24861040/mpage_1/key_//tm.htm#24861040

bu konuda onu aşmanın yollarını konuşmuştuk ama bu yolla bile kullanıcı adı şifre girmeden açılmıyordu.
    Yalnız yeni msn vs bu değişti.
    Varsayılan tarayıcı mozilla yapılınca msnden inbox a tıklayınca mozilla açılıyor..
    Kullanıcı adı şifre hatırlama kısmı sıkıntılı.

• livemail kullan en mantiklisi
  • bende masaüstü vardı ve kullandığım tarayıcı değişmedi yine mozillaydı şifre falan istemiyordu şuan notebook kullanıyorum ve yine mozilla ama şifre istiyor anlamadım bu işten msn 2011 kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.