Bildirim
Msn sorunu!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet kaldırıp yeniden kurmayı deneyiniz _____________________________ -
Yani olağandışı bir durum belirtmemişsiniz.Yeniden kurmayı deneyin. _____________________________ adam gibi adam fabio bilica -
evet bunda garip bişey yok yeniden yükle olmassa farklı sürüm dene _____________________________ Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği -
arkadaşlar ben pek anlamıyorum ayarlardan ama benım msn acılmıyor hata verıyor.80048820 genısletılmıs hata kodu 80048439 bunu verıyor. saat ve tarıuh ayarlarım dogru.ayrıcaa 3 kişi kulanıyoruz ınternetı modem bende deıl.bu sorunu cözmeme yardımcı olurmusunuz _____________________________ sss -
@frk89
İnternet Explorer > Özellikler > Bağlantılar > Ayarlar > Özellikler > Ağ İletişimi > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler > Aşağıdaki DNS Sunucularını Kullan Dedikten Sonra
Yeğlenen DNS Sunucusu - 196.40.108.26
Diğer DNS Sunucusu - 196.40.108.27
Bunları Ayarladıktan Sonra Bağlantınızı Kapatıp Açın ve Tekrar Deneyin Msn'e Bağlanmayı.
alıntıdır
Bi dene istersen_____________________________ adam gibi adam fabio bilica -
@topraam1992
cmd yi çalıştır.
ipconfig/flushdns yaz bida kullanmayı dene :))_____________________________
Civil Engineering -
quote:
Orjinalden alıntı: RuLz
@topraam1992
cmd yi çalıştır.
ipconfig/flushdns yaz bida kullanmayı dene :))
Hocam sorun çözüldü tşkler...
Diğer öneride bulunan arkadaşlar içinde teşekkür ederim_____________________________ -
bu şekildemi çözüldü yoksa sen kendin mi çözdün ? _____________________________
Civil Engineering -
Kendim çözdüm
_____________________________ -
nasıl çözdüğünü de yazsan herkes faydalanırdı, en azından merakımızı gidermiş olurduk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler