Şimdi Ara

MSN'nin dayatması!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen pcyi açtım msnye giricem, pat bi uyarı, yeni sürüm çıktı yükleyin,
    3-5kere iptal ettim, istemiorum ama mecburen yükletti,aksi takdirde msnyi açmıyor

nedir bu dayatma

yokmu bundan sıyrılmanın bi yolu

• bendede oldu lanet dayatma mecbur yükledim
  • Bunu bir pc kullanıcısının dayatma olarak görmesini anlamıyorum adamlar daha yeni daha sorunsuz bir sürüm çıkartmış neden eskisi kullanılsınki? ayrıca sen yapmayabilirsin fakat dünyadadaki herkes bu güncellemeyi yapıyor genelde oyüzden msnde daha sorunsuz olsun diye herkesin versiyonunu yükseltiyorki herkes sorunsuz bir şekilde konuşsun, versiyon farklılıklarından sorun oluşmasın diye. Şöyleki dünyaca kullanılan msn programı sana değil sen o programa uymalısın..
  • Normaldir arkadaşlar eskiye saplanıp kalmayın diyor adamlar. ben Windows XP kullanmayacağımda Windows 98'e devam etmek istiyorum, gib birşey oluyor bu düşünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 15 Eylül 2007; 10:21:53 >
  • neresi normal bunun yaa!

7,5ta yapabildğim biçok şeyi bunda yapamıorum

ayrıca belki benim bilgisayrım celeron yada P3 eski bi sistem, nie msn8 ile kastırmak zorundayım.
  • normal diyen arkadaslar;

eger bir hata varsa yazilimda hata duzeltmesi yapilir, ancak bu adamlarin yaptigi versiyon degistirmedir, dayatmanin tek mantigi vardir, bu adamlar live ile birseyler ceviriyorlar, arkasinda planladikari birsey var. Bir de msn live in makineyi gereksiz kastirmasi durumu var ki yukledikten sonra benim makinem takilmaya basladi. ben gtalk ile devam edecegim, msn diyen arakdaslara da gtal a gel diyorum oluyor bitiyor.mikrosoftun sacma sapan tekelci politikalarini koyun surusu gibi izleyin bakalim siz . ilerde iletisim icin tek seceneginiz msn oldugunda, ve de adamlar da para verirsen kullanabilirsin dediginde ne olacak? bu guncelleme de bu tip bir planin en guzel kanitidir.
  • aynı sorun bendede var benim pc önceden 8.0 da hata veriyor diye yüklemeyip 7.5 i yüklemiştim şimdi tekrar 8.0 veya başka bir sürümü yüklüyor bu sefer yine pc sorun veriyor yanlış anlamayın pc eski değil ama hata veriyor hata kodu çıkıyor onunda çaresini buldum ama çözüm benimkilerlen aynı çözümdeki ayarlar bende zaten ayarlı.ama yine açılmıyor şimdi ne yapacam bilmiyorum acaba fortmat atılınca 8.5 veya 8.0 ı çalıştırırmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

aynı sorun bendede var benim pc önceden 8.0 da hata veriyor diye yüklemeyip 7.5 i yüklemiştim şimdi tekrar 8.0 veya başka bir sürümü yüklüyor bu sefer yine pc sorun veriyor yanlış anlamayın pc eski değil ama hata veriyor hata kodu çıkıyor onunda çaresini buldum ama çözüm benimkilerlen aynı çözümdeki ayarlar bende zaten ayarlı.ama yine açılmıyor şimdi ne yapacam bilmiyorum acaba fortmat atılınca 8.5 veya 8.0 ı çalıştırırmı?

Pc nizde sorun vardır MSN Live ilk Beta versiyonları sorunluydu oda normaldir adı üstünde beta idiler. Suan her hangi bir sorununu görmüş degilim bu kadar eleştirilecegine yeni özelliklerini tartışmak daha dogru olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 15 Eylül 2007; 12:18:33 >

• birde indirmiyor şuan çalışan bi msn versiyonunu birisi rapid_share e atabilir mi? siteden indirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSerenity -- 15 Eylül 2007; 12:24:46 >
  • aynen mecburen yükledim. 20 dakikada yükledi nasılsa serverları 1024 ile 20 dakika sürüyor
  • Maalesef bende mecburen yükledim.

Bu arada benim gibi bir çok 7.5 seveni görmekte beni mutlu etti hakkaten.

Forza 7.5.

Şerefsiz MSN
  • Arkadaşlar Şöyle ßi durum Var , Çoğunluk 8.X Sürümüne geçti Msn'in ve 7.5 iLe 8.X Sürümlerinin Serverları Farklı Artık Stabil Version oLarak 8.1 Kullanılmaya ßaşlandı, Adamlar Topu Topu Bin iki bin kişi için 7.5 Server'ını Neden açık Tutsunlar ki ? . Sizce Mantıklımı ? , ßunu Dayatma OLarak KabuL eden Arkadaşlar Ozaman "Microsoft® Windows Live Messenger" , Genel ismi iLe Msn Messenger ( Microsoft Net Messenger) 'ı kullanmazlar , Yahoo kullanın , ICQ Kullanın , AOL kullanın öyleyse, Adamlar Sizin için KOlaylıklar Hazırlarken , MSN'in Dayatması Derseniz , ßu Servisten yararlanmak istemiyorsunuz yada zorunlu kullanıyorsunuz Gißi OLuyor. ßen Microsoft Yazılımcısıyım , Ki ßu Yazılımlar o kadar kolay Hazırlanmıyor , ßiraz Emeğe Saygı Lütfen.

SaygılarımLa.
  • emeğe saygıymış yazılımmış şuymuş buymuş.Peki ya benım makınam kaldırmıyorsa live msni?İşyerınde mecburen wyse diye özel bir makına kullanıyorum.Msn 7 den yukarısını yeterli bellek yok dıye kuramayan bır sıstem?Ne yapıcaz simdi ?

Şükürler olsun ki işyerınde henuz boyle bır sorun çıkmadı.7.0 kullanıyoırum henuz güncelleştir diye bır uyarı gelmedi.gelirse işyerinde msn olayı bitiyor benım ıcın
  • ayrıca 7.5 kullanmak içinde bir yol var..

msn klasorunun içindeki msngr.exe sag tıklayıp uyumluluk modunu win2000 yaparsanız calısıyor.
  • kardeşim ben 8.0 a da kurdum 8.1 i de beta falanda değildi onlardada çalışmadı bende biliyordum pc de sorun olacağını onun için yazdım zaten format atsam çalıştırırmı sürümleri diye
  • Beğenmeyen, istemeyen kullanmak zorunda değil, Miranda tarzı programlar kullanabilirsiniz. Yaygara koparmaya gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayjay55

ayrıca 7.5 kullanmak içinde bir yol var..

msn klasorunun içindeki msngr.exe sag tıklayıp uyumluluk modunu win2000 yaparsanız calısıyor.

arkadaşım denedim olmadı

edit : yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 15 Eylül 2007; 14:44:12 >
  • biraz önce kasayı getirdim formatlı hali şimdi uçak gibi çalışıyor yaww hiç bir sorun kalmadı çok şükür
  • yaf bende 8.0 beta versiyonundan beridir msnde sesler kesik geliyor. 7.5 ta hiçbir sorun yok. bilgisayarda gayet iyi sadece bu msn 8.1 de sorun çıkartıyor. ne güzel 7.5 kullanıyorduk sorunsuz zoraki geçirdiler şimdi mesaj gelince anlamıyorum bile. ses kartım sound blaster live 5.1 bundan mıdır acaba sorun?

başka hiçbir şeyde seste sorun yok 5.1 oyun oynarken film izlerken vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.