Şimdi Ara

MSN Messenger Live Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba.Benim Msn ile ilgili şöyle bi sorunum var, msn i açtıktan sonra oturum açayım-açmayayım; msn kendisini en geç 5-6 dakika sonra kapatıyor..daha önce hiç böyle bi sorun görmemiştim..geçen hafta içi olmaya başladı,bende format attım zaten atmam gerekiyordu bahanesi olmuş gibi oldu.Windows XP kullanıyorum,SP3 yüklü ve orjinal kullanıyorum,laptopum Fujitsu-Siemens Amilo Pro serisinden bi alet.

Hafta içi format atmıştım,herşey normaldi.2-3 gün öncesine kadar hiç böyle bi sorun tekrarlamıyordu.Ama olay yine başladı.Plus kullanıyorum, acaba ondan mı dedim,sildim tekrar yükledim hiç bi değişiklik yok.Plus olmadan da aynı sorun oluyor.Regeditten MSN ile ilgili bütün kayıtları sildim,yeniden yazdım ama hiç bi değişiklik yok..yine kapanıyor.defalarca msn i silip tekrar yükledim sonuç yine aynı.Ve şöyle bi ekleme daha yapayım, mesela msnimi açıp mailları kontrol ederken msn kapanınca hotmail'ın sayfasıda kapanıyor.virüs olmadığından eminim ama aklım almıyor...

kusura bakmayın biraz fazla uzun yazdım ama bi düşüncesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 8 Şubat 2009; 18:01:38 >

• Hm....Enteresan :)
    Peki kapandıktan sonra hemen açabiliyor musun?
    Ayrıca kapandıktan sonra görev yöneticisine bak orada msnin exesi duruyor mu?
    Ayrıca pcde antivirüs, firewall olarak ne kullanıyorsun?

Şunu da deneyebilirsin.
    Msne format at :)

-Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın.
    -Application Data klasörünü silin. (emotican avatar ve diğer ıvır zıvırın saklandığı klasör)

Application klasörünün yolu:

- Eğer XP/2K kullanıyorsanız:
    C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
    ('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak)

- Windows 98 kullanıyorsanız:
    Belgelerim\MSN Messenger\
    ya da (muhtemelen)
    C:\Windows\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

- C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
    - Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
    - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger
    - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
    - MSN Messenger'ı tekrar kurun

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 8 Şubat 2009; 18:55:03 >

• evet kapandıktan sonra sanki hiç açmamışım gibi oluyor..görev yöneticisinde de kesinlikle gözükmüyor
    herhangi bi koruma programı kullanmıyorum gereğinden fazla yavaşlattığı için ama format attıktan sonra doğru düzgün internete bile girmedim,hatta msn açtığım bile çevrimdışıydım

--0--

inanırmısın herşeyi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 8 Şubat 2009; 18:59:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSN ' de Ses iletişim problemi
    20 yıl önce açıldı
    Yahoo mail açılmıyor, yardım
    17 yıl önce açıldı
    Whatsapp Web sohbet ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.