quote:Orjinalden alıntı: xblade Beyler plus 3.54.stuff plug 2.2.229b ve discovery desttek vermiyo sanırsam?yanlışmıyım?stuff ın vermediği kesin sorun yaşamış herkez. +1 7.5 ı kurdum dıger eklentlerı denemeden ılk olarak stuff u denedım malsef desteklemıyo hata verdı kullanamadım bende 7.0.816 yı gerı kurdum.
quote:Msn Messenger 7.5 Full Türkçe http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE BU FULL DİMİ GERÇEKTEN allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
kardeş full türkeç olan %85'e geldi takıldı 15 dakika bekledim sinir oldum yaa elinde olan varsa bana yollayabilirmi
quote:Orjinalden alıntı: ev®en quote:Orjinalden alıntı: xblade Beyler plus 3.54.stuff plug 2.2.229b ve discovery desttek vermiyo sanırsam?yanlışmıyım?stuff ın vermediği kesin sorun yaşamış herkez. +1 7.5 ı kurdum dıger eklentlerı denemeden ılk olarak stuff u denedım malsef desteklemıyo hata verdı kullanamadım bende 7.0.816 yı gerı kurdum. ozaman bize beklemek düşer kardişş.bizi bozar sade reklamlı dandik msn ler
Abiiiii süper olmuşşşşş hepsini indiriom Bi de bişi sorcam StuffPlug-NG indirdim ama türkçesini bulan warsa bi zahmet...........