Şimdi Ara

MSN le ilgil bir sorun yardım lütfenn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kız arkadaşımın msn adresini ve şifresini biliyorum ama açmaya çalıştığımda açamıyorum Şifresi 4 haneli olduğu halde şifreyi yazdıktan sonra oturum aç tuşuna bastığım zaman 4 haneli şifre 8 haneli oluyor.Büyük ihtimalle de bunun yüzünden oturum açılmıyor...Bunun böyle yapmasının sebebi nedir arkadaşlar yaa ....Lütfen yardım ederseniz size minnetkar kalırım Sizde erkeksiniz arkadaşlar anlayın halimden...

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederimmm .....

• Yazılım Bölümüne sorununu taşırsan daha çabuk yardım alacağını zannederim...

Burası Teknikçilerin yeri...
  • ama msn hesaplarında şifre en az 6 karakterli olmalı diye biliyorum?
  • msn şifresi 4 karakter olmaz. en az 6 karakter olması gerekir
  • EVET BIZDE EREKEGIZ AMAAAAAAAA BI SORUN VAR SEVGILIN SANA KUCUK BI SAKA YAPMIS 4 HANELI OLMAZ SIFRE EN AZ 6 OLMALI :)
  • 2 tane konu açmışsın 1 tane yetmiyormuydu? diğer konunda açıklamayı yaptım...
  • ona bakarsan bnm şifremde 12 karakter ama oturum aç a bastığımda 8 oluo....ona takılma ayrıca kız sana şifresini yanlış vermiş 4 haneli msn şifresi olmaz..imkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1

gereksiz post kirliliği yapmayalımm
    quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

2 tane konu açmışsın 1 tane yetmiyormuydu? diğer konunda açıklamayı yaptım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog
    +1

gereksiz post kirliliği yapmayalımm
    quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

2 tane konu açmışsın 1 tane yetmiyormuydu? diğer konunda açıklamayı yaptım...

bunu diyen sen misin? foruma ne kadar faydalı mesaj attığın aşağıdaki resimden belli oluyor. her başlığı açan kişiye yardımın dokundu mu acaba? çok mesaj atan, çok bilgili mi oluyor sanıyorsun? ayrıca adam en azından yanlışlıkla aynı soruyu 2 kez yollamış ama yolladığı mesaj da sonuçta gereksiz yorum değil. bence forumda asıl kirlilik yaratanlar gereksiz yere post kasıp kimseye faydası dokunmayanlar. tabi Allahtan sen onlardan değilsin. sen üstün bilgilerini insanlarla paylaşmışın. onun için benim sözüm sana değil (!) post kasanlara.
     MSN le ilgil bir sorun yardım lütfenn!!

• kahve

kapak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.