Şimdi Ara

MSN Kendi Kendine Mesaj Atıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    MSN de oturum açıkken birden oturum kapanıyor ve bir süre sonra oturum tekrar açılıyor. Bu arada MSN im bir şekilde açılıp listemdekilere garip internet adreslerinin linklerini ve mesajlar yolluyor. Akşam MSN imi ve bilgisayarımı kapatıyorum. Ancak MSN im kendiliğinden oturum açıp aynı mesajları yolluyor. Büğyük ihtimalle virüs veya trojan olduğunu düşünüyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?



  • sanırım senin yediğin virüsdehttp://forum.donanimhaber.com/m_18712157/tm.htm şu konudaki virüse benziyor, bu sıralar çok sık duymaya başladım, önerim kaliteli bir antivirüs kullanman ve tanımadığın kişilerin maili olsun msn adresleri olsun eklememen ve internette her girdiğin site olsun indirdiğin şey olsun mutlaka açmadan önce antivirüse taratman, en son çare hiç bişey temizlemiyosa format atıp dikkatli olman
  • evet bi trojan girmiş olabilir pc ye en iyisi format at...
  • Yaw siz safmısınız, bu site donanım üzerine bilgisayar ile ilgili, sorunu var adam format atmayı bilmiyormu verdiğiniz akıl sizce bir yol göstermemi, gidin muhabbet edilecek yerler var orada atıp tutun, adam virüs var format at düzelir lafmı yaw , arkadaşım bende benzer bi sorun vardı sıkı bir anti virüs programıyla güvenli kipte (bilgisayar açılırken f8 e basacaksın güvenli kipi seçeceksin) aç sonra antivürüs taraması yap bulur ve siler.
    Kolay gelsin
  • hakkaten yine mi format lafı.şöyle birşey oalbilir.format atılır.temiz windows kurulur.güncellemeler yapılır driver lar ve programlar yüklenir.Sonra acronis true image programı ile 2dk da yedeğinizi alırsınız.brdaha başınıza bişey gelirse 5dk da aldığınız yedek geri gelir ve hiçbirşeyle uğraşmazsınız.Şu anki çözüm sağlam antivirüs ve antispyware programlarıyla güvenli kipte taramadır. Avira Antivir le güvenli kipte tarama yapın birde superantispyware ile.olmasa değişik çözümler sunarız yine. 2 program da free dir.
  • Hemen format atın zaten, baska bisey bilmezsiniz.. Ne formati arkadasim, format atsan bile buyuk ihtimalle ayni sey tekrar basina gelecektir..Cunku msnini senden habersiz açan sey bir virus degil; bir internet sitesi .. Yani adamlar senin sifreni ele gecirmis ve istedikleri zaman ya da robotlarinin kontrolunde periyodik olarak senin hesabinda online olup listendeki herkese reklam gonderip cikiyordur.. Bundan kurtarmanın tek yolu şifreni degistirmen ve gerek msnden , gerek mail yoluyla gelen gereksiz supheli seylerden uzak durman ve kesinlikle yuksek guvenlikli bir anti-virus kullanman.. Şifreni degistirip kurtarabilirsin kisacasi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem kendi kendine reset atıyor!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.