Şimdi Ara

msn kayıtlarını nasıl okurum(aacil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar document and settindeki o dosyaları nasıl açıp okuruz

• Msn Kayıtları Genelde "Belgelerim-->Alınan Dosyalarım-->Geçmiş" Klasörüne Kaydedilir veya Başka Bir Dizine Kaydettiyseniz O Dizine Ulaşmayı Deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 25 Temmuz 2008; 22:55:23 >
  • kayıtları buldum dostum ama nasıl açıp okuycaz o dosyaları word açmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

kayıtları buldum dostum ama nasıl açıp okuycaz o dosyaları word açmaz

açar yahu neden açamasın
  • Dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç ı seçin ve internet explorer i seçin.
  • olmuyor doslar explorerden gıg yok word mort zaten açmıyo
  • Dosyalar XML Belgesi olarak görünmüyor mu?

Tarih - Saat - Kaynak - İle - İleti şeklinde sütunlarda görüşmelerimi ie ile görebiliyorum.

Eğer dosyayı başka yere kopyalayıp veya taşıyıp bakıyorsanız ie açmaz. Taşımanız veya kopyalamanız gerekiyorsa MessageLog ismindeki XSL sitil dosyasını da XML dosyaları ile aynı klasöre kopyalamalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 26 Temmuz 2008; 19:09:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi arkadaşta xml filan dedi ama çıkaramadım explorede açmıyor sürükle bırak ile explorere atıyom kare kare küp küp bozuk karakterler çıkıyor bu kezde karşıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krtzyn -- 31 Temmuz 2008; 20:18:50 >
  • Elinde ofis 2003 var mı? Yoksa bul kur. İster Excel ile (Daha düzgün bir tablo oluşur), ister word ile, istersende ie ile aç. Zaten dosyaya sağ tıkladığında XML editör le aç diye bir seçenek çıkar.(İe ile açıyor)

Daha ne diyim.
  • Bu dosyaya sağ tıkla orda özelliklerden birlikte aç ı İnternet explorer yap sora da tamam deyip dosyayı aç eğer açmassa Opera yla açmayı dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.