Şimdi Ara

MSN HACKLEME OLAYINI ÖNLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler su msn patlatma olayı varya onu nasıl önleriz. bizim hoca gecen bize msnini verdi bize patlatamazsınız patlatamazsınız fln dedi. nası engel oluruz

• pardon ama tam anlayamadım. MSn patlamadan kasıt ne??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutc37

pardon ama tam anlayamadım. MSn patlamadan kasıt ne??

heralde patlatmak hack lemenin baska bir soylenisidir diye tahmın ediyorum .. ama ben de ilk defa duyuyorum acıkcası...
  • şimdi başlıkta engellemesini soruyosun ama hoca size patlatamazsınız demiş. bi çelişki var burda sen ne istiyosun tam olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

şimdi başlıkta engellemesini soruyosun ama hoca size patlatamazsınız demiş. bi çelişki var burda sen ne istiyosun tam olarak

evet var bi belirsizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 26 Aralık 2005 0:50:27 >
  • YA Bİ PROGRAM VAR. BİZİM ARKADAS YAPIYO. SENİN MSN İNİ YAZDIGI ZAMAN SENİN ŞİFREN MSN LİSTENDEKİ KİŞİLERİN ADRESLERİ, GİZLİ SORUN FLN HER SEYİ SIRALIYOMUS. BUNA PATLATMA DENİYO BİZİM OKULDA HERKESİN AGZINDA BU SÖZCÜK. BENDE BUNDAN NASİPİMİ ALDIM. BİZİM HOCANIN KİNİ HACK LEYEMİYOLARMIS. BENDE BİZİM HOCADA NASI Bİ SİSTEM VARDA HACLEYEMİYOLAR DİYE SORDUM. NORMALDE COCUK KİMİN MSN İSİNİ YAZSA SAK HERSEY ÖNÜNDE. AMA BİZİM HOCANINKİNİ CIKARTAMIYO. NASI OLUYO.
  • Vay be programa bak. Yani sadece senin msn adresini yazması yeterli öylemi.Yani sana herhangi bir trojan veya benzeri bir program göndermesi gerekmiyor?? İlginç ilk defa duydum. Ya boyle bişiy biraz zor gibi ama hangi programmış o???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen gördünmü böyle bişey o programı senin adresi yazınca şifreni gizli sorunu veren programı?
    bence atmış senin arkadaş
  • atmısmı adamın yaptıgı daha nice seyler var. işi gücü o tür programlarla ugrasmak. onun yüzünden ondan habersiz baska bi msn aldım. nese ben bizim hocayla bi konusuyum.
  • Bence sen su arkadasınla da konus ta oyle bişiy gercekten var mı varsa tam olarak program ne nerden iniyo onu öğren Ama ben pek zannetmiyorum hala ...
  • ya cocuga söledim bana da at dedim programı vermiyo. istersen bi test yapalım ölesine bi tane msn al bana gönder hotmail den ben cocuga veriyim oda bana şifresini fln versin sonra burda karsılastırırız gercek mi diye. büyük ihtimal gercektir.
  • klutch öyle bişey olsa MSN diye bişeymi kalırdı. adam hava atmış sen al bi msn adresi şifresini yap şifre harf kombinasyonlu bişey gizli sorunuda abuk bişey yap sonra al bul bunu de.

bilgisayarında trojan keylogger falan yoksa bulamaz
  • yok abi fasafiso seyler onlar öyle bişey olamaz arkadaşına söyle benim şifreyide elegecirsin bakalım nası yapacaksa ismlasln@hotmail.com hade görelim...
  • Evet bizden önce sen denemeli, gercek olup olmadıgından emin olduktan sonra sorunu sormalıydın. O zaman "eminim denedim" diyebilirdin..
  • ya cocuk paso gelip patlattım fln diyo. senin msn listen bende var fln da dedi bana. ben ilgilenmedim. ama yokalrımm onu yarın.
  • yalannnnnnnnnnnnnnn
    inanma böyle şeylere msn hacklemenin yolları bellidir..
  • doğru söle bugüne kadar kaç kişiyi hackledin
  • çok sayısı belli değil..ama haklı sebeplerden..
  • hey allahım ya
  • peki beyler msn de herkez hotmailden hesap acıyo ya, gmail den fln hesap acabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.