ARKADAŞLAR BAŞLIKTA VERDİĞİM PROGRAMLA İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI ?VARSA YARDIMCI OLUN.YÜKLEMEM GEREK.ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
MSN 7'de Gizlilik kısmındaki kişilere sağ tıklayıp Özellikler'e girdiğinde kişi durumunda "Çevrimiçi/Çevrimdışı" yerine "Belli değil" yazıyorsa kişi seni engellemiştir. MSN 7.5'da bu özellik kaldırıldı maalesef. Birde blockstatus.com sitesinin "MSN Status Checker" özelliği var, fakat ben internet kafede yaptığım birkaç denemede buradaki bilgilerin yanıltıcı olduğunu tespit ettim.
1276316163 kere söylüyorum engelleyenleri GÖREMESSİN
quote:
Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT
1276316163 kere söylüyorum engelleyenleri GÖREMESSİN
al bendende +100000000000000000000000000000000000 d-msn ıvır zıvır hepsi hikaye silenleri görürrsün ama engelleyenleri never and never sadece şşmdilik tabi ilersi için bişi diyemem
Göremezsin.Uzun zamandan beri hiçbir yolu yok.
arkadaşlar peki bu siteden ben bakmıştım o nasıl oluyoohttp://www.msngeeks.com/ sitesine girip Mass Delete Checker'i tıklıyorsun adresi şifreni ve güvenlik şifresini giriyorsun ve liste önünde oluyooo
discoveryx de engelleyenleri çok güzel göre biliyosunuz arkadaşlar
engelledimi diye dusundugun adamları listenden silersin ne onu dusunmus olursun nede kendini mesgul etmis olursun..ama yinede engelleyenleri göremezsin...
göremezsin.
bende bu istekle çok karşılaştım ama deva bulanı görmedim daha
Arkadaşlar Haziran 2005'te msn serverları güncellendi. Artık engelleyenler görülmüyor ancak listeden silip silmediğini görebiliyorsunuz.
bana arkadaşlar görürsün dedi ama göremedim yani görülmüyor uğraşma
quote:
Orjinalden alıntı: asiruzgar
discoveryx de engelleyenleri çok güzel göre biliyosunuz arkadaşlar
evet öyle kardeş ileti geliyo engellerse
görürsün.
Görürsünüz arkadaşalar. MSN yi açın
Araçlar>Seçenek>Gizlilik>Ordan birinin ismine sağ tıklayın eğer sil yazısı aktifse (siyah yazıyorsa) o kişi sizi engellemiştir yada listesinden silmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: kingwolf91
Görürsünüz arkadaşalar. MSN yi açın
Araçlar>Seçenek>Gizlilik>Ordan birinin ismine sağ tıklayın eğer sil yazısı aktifse (siyah yazıyorsa) o kişi sizi engellemiştir yada listesinden silmiştir.
yuh yani defalarca hatta binlerce kez söylendi bu ordan silenleri görürsün arkadaşım
engelleyenleri göremessiniz gören varsa yalan söylüyordur
gelde anlat nerdeyse btün patch ler denendi ama sadece silenler görünüyor engelleyenler değil!!!!!!!!!!!!
yaaa arkadaşlar öle diyonuz ama ben bi arkadaşı engelledim hackerlıkla ilgileniyodu arkadaş we bana 2 gün sonra msj attı beni niye engelledin diye we ben onu engellemişken o bana mesj atabildi şok oldum kemküm ettim sonra çocuğa bunu nasıl yaptığını sordum bana bi plug-in attı ama bende çalışmadı ama o anlaya biliyo kafgayı yedim walla