Şimdi Ara

MSN ENGELLEYENLERİ GÖSTEREN PROG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
24.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞLIKTA VERDİĞİM PROGRAMLA İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI ?VARSA YARDIMCI OLUN.YÜKLEMEM GEREK.ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.

• MSN 7'de Gizlilik kısmındaki kişilere sağ tıklayıp Özellikler'e girdiğinde kişi durumunda "Çevrimiçi/Çevrimdışı" yerine "Belli değil" yazıyorsa kişi seni engellemiştir. MSN 7.5'da bu özellik kaldırıldı maalesef. Birde blockstatus.com sitesinin "MSN Status Checker" özelliği var, fakat ben internet kafede yaptığım birkaç denemede buradaki bilgilerin yanıltıcı olduğunu tespit ettim.
  • 1276316163 kere söylüyorum engelleyenleri GÖREMESSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

1276316163 kere söylüyorum engelleyenleri GÖREMESSİN

al bendende +100000000000000000000000000000000000
    d-msn ıvır zıvır hepsi hikaye silenleri görürrsün ama engelleyenleri never and never
    sadece şşmdilik tabi ilersi için bişi diyemem
  • Göremezsin.Uzun zamandan beri hiçbir yolu yok.
  • arkadaşlar peki bu siteden ben bakmıştım o nasıl oluyoohttp://www.msngeeks.com/ sitesine girip Mass Delete Checker'i tıklıyorsun adresi şifreni ve güvenlik şifresini giriyorsun ve liste önünde oluyooo
  • discoveryx de engelleyenleri çok güzel göre biliyosunuz arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • engelledimi diye dusundugun adamları listenden silersin ne onu dusunmus olursun nede kendini mesgul etmis olursun..ama yinede engelleyenleri göremezsin...
  • göremezsin.
  • bende bu istekle çok karşılaştım ama deva bulanı görmedim daha
  • Arkadaşlar Haziran 2005'te msn serverları güncellendi. Artık engelleyenler görülmüyor ancak listeden silip silmediğini görebiliyorsunuz.
  • bana arkadaşlar görürsün dedi ama göremedim yani görülmüyor uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiruzgar

discoveryx de engelleyenleri çok güzel göre biliyosunuz arkadaşlar

evet öyle kardeş ileti geliyo engellerse
  • görürsün.
  • Görürsünüz arkadaşalar.
    MSN yi açın

Araçlar>Seçenek>Gizlilik>Ordan birinin ismine sağ tıklayın eğer sil yazısı aktifse (siyah yazıyorsa) o kişi sizi engellemiştir yada listesinden silmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

Görürsünüz arkadaşalar.
    MSN yi açın

Araçlar>Seçenek>Gizlilik>Ordan birinin ismine sağ tıklayın eğer sil yazısı aktifse (siyah yazıyorsa) o kişi sizi engellemiştir yada listesinden silmiştir.

yuh yani defalarca hatta binlerce kez söylendi bu ordan silenleri görürsün arkadaşım

engelleyenleri göremessiniz gören varsa yalan söylüyordur

• discovery x2 indirin deneyin ayarlarını yapın bakın nası görünüyo
  • İndirdik baktık silenleri gösteriyor sadece.Hatta engelli görünen adama ben mesaj gönderiyorum.

quote:

discovery x2 indirin deneyin ayarlarını yapın bakın nası görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal08

İndirdik baktık silenleri gösteriyor sadece.Hatta engelli görünen adama ben mesaj gönderiyorum.

quote:

discovery x2 indirin deneyin ayarlarını yapın bakın nası görünüyo

gelde anlat
    nerdeyse btün patch ler denendi ama sadece silenler görünüyor engelleyenler değil!!!!!!!!!!!!

• yaaa arkadaşlar öle diyonuz ama ben bi arkadaşı engelledim hackerlıkla ilgileniyodu arkadaş we bana 2 gün sonra msj attı beni niye engelledin diye we ben onu engellemişken o bana mesj atabildi şok oldum kemküm ettim sonra çocuğa bunu nasıl yaptığını sordum bana bi plug-in attı ama bende çalışmadı ama o anlaya biliyo kafgayı yedim walla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.