internette yazan tüm formülleri denedim ama iki gündür msn açamıyorum ilk önce ssadece 8 girmiyordu şimdi 7.5 te girmiyor 4.7 sürümü ile bağlanıyorum umarım oda elden gitmez
bağlantı bölümünü açtığımda aşşağıdakiler yazıyor .net hesabım kullanılabilir durumda ama burda bağlantı yok gözüküyor
program files içindeki "MSN Messenger" adını "MSN Messenger2" diye değiştirdiniz mi?
evet değişmiştim bugün olmamıştı
ey dh ahalisi yardım edin bi zahmet çözülmüyor problem
bilgisayarın saati ve tarihi doğru mu?
quote:
Orjinalden alıntı: mikail13
o tür basit ayarlara baktım hepsi normal daha değişik bir problem olsa gerek bu
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
quote:
hata kodu nedir
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
quote:
Hata 81000395: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun: Yalnızca bir (@) işareti içerir. Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir. Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz. Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir: Büyük veya küçük harfler Rakamlar Alt çizgi karakterleri (_) Kısa çizgiler (-) Noktalar (.) 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır. 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.
2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.
merhaba arkadaslar benımde 2 gundur aynı prblemım var.. msn giriş olmuyor cclaner ıle gecmısı temızledım herseyı yaptım olmuyor. ben msn 7.5 kulanıcısım baska bı bılgısayaradan 8.1 gıre bılıyorum ısın garıp tarafı. ne yapılması gerektıgı bılemıyorum bı cozum bılen varmı ???
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
quote:
Hata 81000395: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz
1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun: Yalnızca bir (@) işareti içerir. Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir. Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz. Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir: Büyük veya küçük harfler Rakamlar Alt çizgi karakterleri (_) Kısa çizgiler (-) Noktalar (.) 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır. 64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.
2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.
o dediklerinin hepsini yaptım msn bölümüne de kaç kere mesaj attım tık yok
hijackthis ve smitfraudfix ile sistemi temizledim açıldı daha sonra tekrar aynı hatayı verdi sanırım sisteme trojan filan bulaştı başka bir açıklama bulamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme