Bildirim
MSN E GİREBİLEN VARMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up up -
3-4 saattir bende giremiyorum -
YANİ SORUN GENEL NE ZMN DÜZELİR BİR BİLEN VARMI??? -
Msn'e girememe problemi hotmail'den kaynaklanıyor hotmail'e de ulaşılamıyor.Baş sorumlu ''Türk Telekom''
Link :http://vtunnel.com/index.php/1010110A/ceb78cb9a8e94156bcaa3ee33fd5e6e377576011f7306dbf12b9b1b90d41d39f18b97719304
Benim başka bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün telefondan msn.com'a girdim oradan sitedeki butona tıklayıp yani onun üstünden,hotmaile girdim daha öncede birkaç kere bu yolla hotmail'e ulaşmıştım fakat bilgisayardan hotmail'e girdiğimde artık posta kutumun bu hale geldiğini gördüm ve hiç bir şekilde düzeltemedim bunun düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba ?...
Link :http://img442.imageshack.us/my.php?image=adszvj6.jpg
-
bassorumlu TTnet tabi kardes kim olcak ya allah belasini wersin ttnetin :@ -
ben böle TTNET'in ...................
-
Tamda discovery mi güncellemiştim msn'e girmemeye başladı..
Bende sorun bende ben bişiler yaptım sandım ama neese ki burdan öörendim sorumlunun kim olduğunu..
Ama çok sinir bozucu bişi ne zaman düzelceeekk -
Telekom hotmaili engellemiş. -
inş. yarına kadar düzelir................. TTNET
-
hotmail ve MSN açılmıyor kimse ayarları ile oynamasın. -
offf TTNET offffff TTNET tam da kızla msn deydim bee senin gibi kurumun ..............................
-
Deminden beri hata kodlarını çözmekten prof olduk. Meğer msn de arıza var. HOTMAİL VE MSN ÇALIŞMIYOOR -
Yıllardır bu kadar hiç bukadar uzun olmamıştı 6 saattir giremiyorum: ))
MSN e gıcığım var zaten haydi hepberaber icq ya dönelim : )) a uu diye ses gelsin falan.. : )) nostalji olur -
quote:
Orjinalden alıntı: ıskra
hotmail ve MSN açılmıyor kimse ayarları ile oynamasın.
çook geç bi sürü ayarla programla oynadım pc corba oldu gene format atcaz annaşılan hay ttnin -
iyi olur da bizim ark lar icq den felan anlamaz
-
quote:
Orjinalden alıntı: IILegenDPriesTII
iyi olur da bizim ark lar icq den felan anlamaz
evet zaten millet anlasa yemin olsun dönmem emesene
-
icq kurdum ben ama kimse online değil hatta kimse kullanmıyor ve hatta bu programı duymayanlar bile var :)
eskiden tek mesajlaşma programı bunu kullanırdım.. msn falan, faso fisoydu o zamanlar.. sonra ne olduysa oldu dünya msn messenger oldu.. icq öldü :)
yani kullananlar olsa bende icq kullanmak isterdim.. o vapur sesi o açılan pencere.. o telefon numarası gibi üye numaramız özlemişim.. kurdum şimdi yeşil çiçek çok güzel duruyor altta ya :)))))))))) -
Böyle gidrse herkes icq'a dönecek galiba -
Anlamıyorum TT ile ne alaka arkadaslar???Biraz mantıklı olun! Bütün siteler ve geri kalan web uygulamaları calısıyor...Suc TT'nin diyorsunuz...Biraz değişin artık...14 yaş altı yorumlar yakısmıyor sizlere.
Saygılar
Benzer içerikler
- tiktok beğeni hilesi ücretsiz
- tt izlenme hilesi
- tiktok izlenme hilesi
- atagame güvenilir mi
- kick bot
- spam bildir ne demek
- t??c? nick yazma pubg
- whatsapp görüntülü not
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- whatsapp profil resmi ss alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X