Şimdi Ara

MSN'de Tek Tek Smile Yüklemeye SON Ve 739 Tane Smile Download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
10.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekteki Program Sayesinde İstediğiniz Kadar Smile Dosyasını Tek Seferde MSNe Ekleyebileceksiniz. Programın Kullanımı Gayet Kolay...

1) MSN Messengerı Açın. Masa Üstünde Olacak Şekilde Olmalı (Taskbarda Diğil)

2) Yükleyeceğiniz Smile Dosyalarının Olduğu Klasörü Açın İçine Bu Programı Kopyalayın ve Çalıştırın.

3) Program Çalıştığında Smile Dosyalarını Otomatikmen Seçecektir. Eklemek İstemediğiniz Smile Dosyası Varsa Buradan Çıkarabilirsiniz.

4) Son Olarak Add Tuşuna Basarak Smile Dosyalarının Yüklemesini Başlatabiliriz. İşlem Süresi Dosya Miktarıyla Orantılıdır. Yükleme Bitince Uyarı Mesajı Gelir. Afiyet Olsun..

Msn Adder Download... Tıklayınız...

210 Adet Normal Smile + 242 Adet Süper Smile Download Tıklayınız...

287 ADET Super Jumbo Smiley Download...SÜPER SMİLE DOSYALARINDAN 2 KAT DAHA BÜYÜK Tıklayin

Not:Açılan Sayfanın en altında free butonuna basın bir süre bekledikten sonra en altta link açılacaktır tıklayıp indirin

NOT 2 : SÜPER SMİLE VE SÜPER JUMBO SMİLE DOSYALARI @hemera, arkadaşımızdan alıntıdır...teşekkürler @hemera,

Normal Smile :

Süper Smile :

Jumbo Smile :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 19 Mayıs 2005, 14:21:11 >

• Teşekürler...
  • sağolasın çiko
  • sizde saolun dostlarım program çok güzelmiş ya tek seferde 250 smile yükledim manyak oldu... bu arada yükleyeceğiniz smile dosyalarının adını önceden değiştirirseniz isteğinize göre daha iyi olur çünkü dosyanın adı ne ise smile ekleyince msn de ek olarak o isim geliyor mesela gülücükleri muhaha1 muhaha2 gibi yaparsanız msn de smile yollarken daha kolay olur
  • bu arada yorumlarınızı da yazarsanız iyi olur merak ediyorum işinize yaradımı
  • teşekkürler... ellerin dert görmesin çok süper oldu
  • güzel ve işe yarayabilen bi çalışma (program) olmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın..
  • teşekkürler
  • huha manyax thanx
  • walla şuanda msn nem çalışmıyoo yüzden sadece indirmekle yetindim
    ya napcam ben yaw
  • @sertac12 sana tek çare kaldı malesef format atmaktan başka bir alternatif göremiyorum
  • ciko çok sağol dostum ne zamandır aradığım bişeydi.Elimde yüzlerce smile vardı ama bunları tek tek eklemeye üşendiğimden hiç bakmamıştım.Şimdi denedim ve çok iyi oldu.Süper.Ellerine sağlık.
  • Çok çok sağol
  • eyvallah Ciko_Seko çok saolasın gerçekten çok makbule geçti
  • sağol yararlı bir program
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

Link ölü bundan çekebilirsiniz
    http://www.mesea.com/descargar/utilvarios/EmoAdder(www.PortalMes.com).zip

hangi link ölü dostum kocaman yazdım kocaman Dosyayı indirmek için sağ tıklayıp (hedefi farklı kaydet)şeklinde indiriniz!!! dene bakalım ölümü bu kadar millet indirdi bir sen ukalalık yapmak için bu cevabı veriyorsun yoksa gerçekten körmüsün şimdi sağ tıkla bakalım indir :http://ciko_seko.sitemynet.com/msn_adder.zip
    sonra bir zahmet forum a yazdığın cevabı değiştir dostum...

al işte derdin ne senin yaw ben indireceğim zaman çalışmadı bende başka yerden buldum indiremeyen olursa burdanda çekebilsin die yazdım. asıl senin yaptığın ukalalık. yani bundan nasıl art niyet çıkarıosun anlayabilmiş deilim.

• olabilir dostum her insan aynı olamaz zevkler tartışılamaz aslında forum hepimizin formu sen yazmışsın ben yazmışım sorun değil ama gereksiz yazı görünce ister istemez kızıyorum elimde değil formun heryerinde bazen gereksiz mesajlar karşıma çıkıyor bende aynen şimdi gösterdiğim tepkiyi gösteriyorum ne yapayım elimde değil...ayrıca benim derdim sadece bir saol kelimesi değil bunu insan zaten içinden geliyorsa der ve bir kıymeti olur farkındasındır forumda topic lere 1000 kişi bakar yararlanır 10 kişi saol yazar sende onlardan olma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 14 Nisan 2005, 10:02:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

tartışmaya girmek istemiyorum dostum burda senden başka gereksiz bir yazı yazan görmüyorum ben sadece emeğe saygı istedim senden o kadar ama sen bunu anlayamıyorsan o ayrı he madem link bulmuşsun indirmişsin çok güzel indir eğerki indiremeyen var ise söyler ya yeni link veririm yada topic i silerim sonuçta ben başlattım konuyu ama eğer sen kendi bulduğun link i çok vermek istiyorsan dostum yeni bir topic aç ver yalnış bişey yaptığımı sanmıyorum foruma yazdığın cevabı sil derken o link i gereksiz yere vereceğine diğer saygılı dostlarım gibi saol der çeker giderdin şahsen sen topic açsan ben öyle yapardım ama eğer alındıysan kırıldıysan çok özür dilerim dostum

Derdin saol kelimesini duymaksa saol al linkide siliorum. çok gereksiz bişeye takıldığını düşünüyorum kolaygelsin.

• Saol teşekkürler.

;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.