Şimdi Ara

MSN'de Tek Tek Smile Yüklemeye SON Ve 739 Tane Smile Download (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef harfleri henüz bulamadım bulan arkdaşlarımız varsa versinler ekleyelim...sadece msn üzerinden arkadaşlardan almıştım bir kaç harf ama çok yakında onuda buluruz sabret
  • Google Messenger isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wont

Google Messenger isteriz

çıkarsa inşallah ona da bir şeyler yaparız
  • Y arkadaşların bunlar tam göründüğü gibi olmuyo messengerda. Daha küçük gözüküyolar. Sizde de böyle bi problem var mı. Bunu düzeltmek için ne yapabiliriz.
  • gayet normal ve büyük görünüyor dostum fakat Sadece Süper Smile Dosyaları... normal ler zaten ufakhe ayrıca msn 7.0 da kullanılıyor süper smile dosyaları... msn 6,2 kullanıyorsan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 14 Nisan 2005, 14:38:25 >
  • Bende de 7 var zaten. Ama resim gösterici de gösterdii büyüklükten biraz küçük gözüküyo bunlar. Bu yüzden de netlik gidiyo hafiften. Sen de nasil göründügünü gösteren bi screenshot koyarsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubilik

Bende de 7 var zaten. Ama resim gösterici de gösterdii büyüklükten biraz küçük gözüküyo bunlar. Bu yüzden de netlik gidiyo hafiften. Sen de nasil göründügünü gösteren bi screenshot koyarsan sevinirim.

madem ki istiyorsun tabi buyur: resimler hareketli ben donuk olarak çektiğim için biraz görüntü kalitesi burdan kötü görünüyor ama normalde süper aksini de idda eden yok zaten...
     MSN'de Tek Tek Smile Yüklemeye SON Ve 739 Tane Smile Download

MSN'de Tek Tek Smile Yüklemeye SON Ve 739 Tane Smile Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 14 Nisan 2005, 19:15:16 >

• dostum ellerine sağlık süper :)
  • saolasın eline saglık
  • Bazilari güzel çikiyo fakat bazilari da olduundan küçük görünüyo bu da kalitesini düsürüyo. Hepsinde olmuyo dedigim problem.
  • Çok sağol ya, gerçekten çok güzeller, bu program da çok iyi bizi hamallıktan kurtardın. Sağol...
  • arkadas ellerın dert gormesın cok ıyı br calısma gerceklestırmıssın sende olmasan hamallık cekecektık valla:)
  • önemli değil dostlar güle güle kullanın sizlerde saol un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 15 Nisan 2005, 19:42:52 >
  • bu arada @Ciko_Seko super smileyları benim yolladıgım dosyadan almıssın yükledim bir baktım benim ekledigim ekstra super olmayanlarda dosyanın icinde baya şaşırdım bari kaynak olarak benide gösterseydin iyi olurdu neyse epey uğraşmıştım o superleri tek tek yüklemeye internetten...
  • tabi dostum ne demek farketmez 2gün adın durdu sonra yeni link verdim hepsini ekleyip full patch yaptım... bir daha yazmaya gerek duymadım... ama yeterki senin gönlün hemen yazıyorum... maksat karizma yapmak değil paylaşmak paylaşıyoruz
  • o anlamda demedim emeğe saygı sonucta şimdide jumbo serisini kaydediyorum onları yolluyacam bu superin 2 katı büyüklüğünde
  • kolay gelsin bekliyorum bakalım onlar nasılmış merak ettim herşey için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 19 Nisan 2005, 12:41:10 >
  • teşekkürler dostum.
  • @hemera, arkadaşımız sayesinde 2 kat daha büyük jumbo süper smile dosyaları eklendi buyrun indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 19 Nisan 2005, 12:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.