Msn'de sesli gorusme yapmayı deniyorum ama mikrofonla iligli bi sorunum var. Kullandıgım msn surumu 7.5. Esas derdim su ki laptopta kullanıyorum hicbir sorun yok ama pc de tv kartı oldugu icin bi turlu ayarlamayı beceremedim mikrofondan sesi karsı tarafa vermeiyorum. pc sinde tv kartı olmuyan arkilerle konusabiliyoz ama tv kartı olanlarlada aynı durum gecerli. bildigim herseyi denedim mikrofonu normal ss ozelliklerinden actım boost ozelligini actım sonra kaydetme ozelligine girip ordaki mikrofonu actım ses goruntu kurulumuyla test ettim sarı cizgiyi geciremedim. mikrofondan ses geliyo onu test ettima ama msn algılamıyo. Cozum bilen varsa elleri dert gormesin
skype kullan ses telefonla aynı uğraşma msnle bence
quote:
Orjinalden alıntı: okan2005tr
skype kullan ses telefonla aynı uğraşma msnle bence
haklsın. ama karşı tarafdada bi sorun olabilir
Çözümü zorda olsa buldum esasında halen tam anlamadım niye boyle yapıyosa ama ses kartından tv kartına baglantı yapan kabloyu sokunce mikrofon duzgun calısmaya baslıyo. o takılıyken line in den ses almaya calısıyo sanırsam buda tv kartından demek oluyoki gayet sacma. bu tarz sorunu olanlar varsa yapcakları sey tv kartıyla ses kartı arasındaki baglantı kablosunu sokmekmis daha akıllı bi cozum bulana kadar cozum budur