Şimdi Ara

Cep Ten Sohbet ( chat ) servisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
27.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda artik cep telefonunda sohbet servisleri vaya cogalmis.. turkcell , vodafone ,avea dada var

vodafonelive chat ile hem pc den hemde cep tlf. web sitesinden hemde kisa mesaj komutlari ile ( 5454 ) servisi ile chatlesebiliyoruz

Bunun disinda ( 3060 ) ( 2428 ) ( 3132 ) ( 2424 ) bu servisler hangi sitenin chat sevrisi bilgisi olan varmi
    arkadaslar ?? aranizda hic bu servisler uzerinden sohbet ( chat ) eden varmi bana bilgi verebilirmisiniz..

• evet bir çoğunu biliyorum kontor tuzağı..

5454 chat sistemi gunlük 6 kontör e 250 sms vermektedir..

3132 her mesaj 2 kontor.

3060 ve 2428 gunluk 4 kontor'e sınırsız mesaj çekebiliyorsun..

2424 ü ilk defa duydum o da mı chat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 18 Eylül 2009; 13:18:55 >
  • kardes vodafone haric diyer servislerin web adresi yokmu.. sadece telefondan mesaj cekerekmi mesajlasabiliyoruz..

vodafone de uyeligim var ama web den giriyorum... simdi kapalı oldugu icin 2428 uye oldum ama bisi anlamadim :) odanin icindeki userler bile gorunmuyocevap vermesi mesele ozele gitmek sürekli kisinin nikini yazmak zorunda bırakıyor.. komutlar ise genelde buyuk harfle yazmak gerektigi icin baya zorlaniyorum. sen uyemisin girermisin oralara
  • ben 5454 te varım. diğerlerini biliyorum ama kalitesiz olduğu için kullanmıyorum.. ayrıca onların web adresi yok
  • Bencede 54 daha iyiydy yhA
  • Tabi daha iyiydi sizde mı chat ten :)
  • ewet bende chatten ama artık sarmıo çok değişik ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rumuzunuz nedir.
    Chat cok degidisik evet
  • admin le nasıl msj lasabi,liriz
  • 7nbitirdin sizi biri tavsiye etti tlf da gorumemiz mumkun mu
  • Hayirdir.
  • chat servisi duzeliyor duzeltilmeyede devam edilicek arkadaslar
  • 4590 servisi uyelere limitsiz borc verdi simdide kontor aldıgı için uyeler donmus durumda cozulmek için uyeler kontor yukledigi taktirde aboneligi aktif olmuyo buda 4590 da eski giris yapan uyelerin iptal ettigi için 4590 uye kaybına ugratti bu sistemi 3060 2428 konumumı getirecekler acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcii

chat servisi duzeliyor duzeltilmeyede devam edilicek arkadaslar

vodafone chat servisinden mi bahsediyorsunuz eğer öyleyse ben vodafone chat kadar rezalet bi servis görmedim günde 1.20 tl'ye anca 250 sms veriyor buna odalar ve gruplar dahil değil
  • 3060 sistemi her gittikce daha kotu oluyo simdide uyeler genel odalarda sohbet ederken sistemin kalitesizligi nedeniyle odalarda kitleniyolar m h aradim admin yok diyolar madem admin yok ise falci yi admin edelim oraya 2428 3060 4590 hepside ayni sistem ayni admınler falci burayi adam eder 3060 sirket sahiplerine ulasabilirsem falci yi admin olarak onerecem suanda 3060 da uyeyim gelin sohbet edelim tanem odasimdayim cep ten uye yaip bosluk birakin takma ad yazin 3060 a yollayin sisteme giris yaparsiniz ornek uye azizsancak yaz 3060 ayoolla sitemimi kullanabilirsiniz xS saygilarimla
  • 3060 ve 2428/servisleri 7 gündür hizmet verememektedir sistem yok ama oradaki binlerce vodafone mağduru üyeleri günlük 60/KS kontirleri jesiliyo böyle durumlarda servis müşteri hizmetleri numarası kapalı arkadaşlar unumayinki mağdur olan i hakkini aramak hepimizin görevidir varsa düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır 3060 2428 4590 3132 kapatıldı herkese hayırlı olsun azim le mücadele ederseniz hic bir şey imkânsız değildir aziz sancak sözü Yıkılmadım ayaktayim

• 3060 2428 chat servisindeki arkaslarimla çok kavga ettim her ne olursa olsun herkes hata yapar kalp kırar ben kirdigim kalpler adına özür diliyorum ne olursak olalım hepimiz insaniz ben hedeflerin için uğraştım haksızlık eden admin simdi yaptığının cefasisini çekiyor buradaki facebook twitter adminleri herkese adil davranma bizi dilerim saygılarımla

• kizilcadı K kullanıcısına yanıt

• http://www.sohbetcep.com üzerinden telefondan ücretsiz chat yapmak mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.