bu özellik msnpulsta var AutoMessage: xxxx mesela ama sen yamalarla bu işi yapabilirsin msn hakkında herseye gir burda ordan discovery i yukle burdanda halledersin noırmal msnde
quote:
Orijinalden alıntı: crazydevil1907
bu özellik msnpulsta var AutoMessage: xxxx mesela ama sen yamalarla bu işi yapabilirsin msn hakkında herseye gir burda ordan discovery i yukle burdanda halledersin noırmal msnde
msnpulsta nın link ini bilen warmı
msn plus olmasın o. (yanlış yazmış snrm)
msn discoveryde daha kapsamlı yapıyosun o işi mesela karşıdaki kişi sana slm dedi sen o slm diyince ne diceğini falan ayarlıyosun. naber diyo mesela onuda ayarlarsan o kendine göre cvp veriyo diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: orcunparlak
msn discoveryde daha kapsamlı yapıyosun o işi mesela karşıdaki kişi sana slm dedi sen o slm diyince ne diceğini falan ayarlıyosun. naber diyo mesela onuda ayarlarsan o kendine göre cvp veriyo diye biliyorum.
+1
ve bildiğim kadarı ile web cam kayıt özelliğide vardı ayrıca plus programını yazılım genel bölümünde msn ile ilgili her şey adı altında açılmış tppicde bulabilirsin
peki arkadaşlar mns plus ı kurdum şimdi. tam olarak otomatic cavap nasıl olur bi anlatır ısın
Msn de durum değiştireceksin diyelim, away/dışarda moduna bastığında gri bir pencere açılır ; orada mesaj yazacağın küçük bi pencere var gitmesini istediğin her cümleden sonra # işareti koyman yeterli ;) ardından kişiselleştir dedin mi olay tımam ;)
Msn plus yüklemeni tavsiye ederim çok gelişmiş otamatik mesaj durum modülü var. Yanında gelen ek programları temizlemesi baya vakit alıyo ben şansımı denedim harika çalışıyor.. Cesaret edebilirsen gerçekten tavsiye ederi.. Msn bambaşka bir hal aldı Plus yüklendikten sonra..
YAW BEN YENİYİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BEN MSN DE NASIL BANA YAZI YAZANLARA OTOMATİK YAZI GÖNDEREBİLİRİM YARDIMCI LURSANIZ SEVİNİRİM