Şimdi Ara

MSn DE OTOMATİK CEVAP BİLEN WARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn de arkadaşlar siz olmadığınız zaman birisi size mesaj atınca, otomatikman o kişiye mesaj yollayan bir şey gördüm de. bunu nasıl yapabilirim

• msn plus yukleyince oluyordu heralde galiba sanırsam
  • discovery yükle yaparsın
  • msn plus da da bazı trojen gibi birşeyler war
  • evet bencede vırüs var cünkü vırüs programı siliyor
  • bende de wardıtarama yapınca silindi
  • Peki normal msn de war mı bu özellik acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu özellik msnpulsta var AutoMessage: xxxx mesela ama sen yamalarla bu işi yapabilirsin msn hakkında herseye gir burda ordan discovery i yukle burdanda halledersin noırmal msnde
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydevil1907

bu özellik msnpulsta var AutoMessage: xxxx mesela ama sen yamalarla bu işi yapabilirsin msn hakkında herseye gir burda ordan discovery i yukle burdanda halledersin noırmal msnde

msnpulsta nın link ini bilen warmı
  • msn plus olmasın o. (yanlış yazmış snrm)
  • msn discoveryde daha kapsamlı yapıyosun o işi mesela karşıdaki kişi sana slm dedi sen o slm diyince ne diceğini falan ayarlıyosun. naber diyo mesela onuda ayarlarsan o kendine göre cvp veriyo diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunparlak

msn discoveryde daha kapsamlı yapıyosun o işi mesela karşıdaki kişi sana slm dedi sen o slm diyince ne diceğini falan ayarlıyosun. naber diyo mesela onuda ayarlarsan o kendine göre cvp veriyo diye biliyorum.

+1

ve bildiğim kadarı ile web cam kayıt özelliğide vardı
    ayrıca plus programını yazılım genel bölümünde msn ile ilgili her şey adı altında açılmış tppicde bulabilirsin
  • peki arkadaşlar mns plus ı kurdum şimdi. tam olarak otomatic cavap nasıl olur bi anlatır ısın
  • Msn de durum değiştireceksin diyelim, away/dışarda moduna bastığında gri bir pencere açılır ; orada mesaj yazacağın küçük bi pencere var gitmesini istediğin her cümleden sonra # işareti koyman yeterli ;) ardından kişiselleştir dedin mi olay tımam ;)
  • Msn plus yüklemeni tavsiye ederim çok gelişmiş otamatik mesaj durum modülü var. Yanında gelen ek programları temizlemesi baya vakit alıyo ben şansımı denedim harika çalışıyor.. Cesaret edebilirsen gerçekten tavsiye ederi.. Msn bambaşka bir hal aldı Plus yüklendikten sonra..
  • YAW BEN YENİYİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BEN MSN DE NASIL BANA YAZI YAZANLARA OTOMATİK YAZI GÖNDEREBİLİRİM YARDIMCI LURSANIZ SEVİNİRİM

• Kendi özelliği ile yapamazsınız. MSN Plus ya da Discovery X gibi bir program kullanabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Kendi özelliği ile yapamazsınız. MSN Plus ya da Discovery X gibi bir program kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.