Şimdi Ara

MSN-DE OLAN RESİMLERİNİZ HER YERDE ÇIKSIN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.ben msnde olan resmi nasıl yapabilrim ki her yerde aynı resim çıksın.yardımcı olurmusunuz.internetten aşağıdakı yazıyı buldum.aşağıdakı yazıya göre resmi

Upload ettikten sonra cikan linklerden "Direct Link to &image" yazan yerdekini kopyalayin. Messengeriza girin ve Görüntü Resmi Degistir e tiklayin ordan "Gözat" diyin ve karsiniza cikan yerde "Dosya Adina" kopyaladiginiz "URL" yi yapistirin ve "Tamam "diyin. Resminiz yüklenecektir artik sevdiginiz resim hangi bilgisayardan acarsaniz acin ayni olacaktir. Tabi isterseniz degistirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 11 Ağustos 2008; 23:50:16 >

• Bu tür uğraşlara gerek yok. Öncelikle istediğiniz avatarınızı koyun. Ardından,
    Araçlar - Seçenekler - Genel - Oturum Açtığım Her Yerde Aynı Görüntü Resmini ve Kişisel İletiyi Kullan.
    işaretleyin, uygulayın ve çıkın. Bundan sonra evde kendi resminizi koyduysanız, cafede açtığınız zaman kısa bir süre sonra (1-2dk) resim kendiliğinden gelecektir. Ama o gelene kadar yeni bir resim koymamanız gerekmekte..
  • @alia nın alıntı yaptığı yazıdaki işlem doğrudur. Ben de o şekilde kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bu tür uğraşlara gerek yok. Öncelikle istediğiniz avatarınızı koyun. Ardından,
    Araçlar - Seçenekler - Genel - Oturum Açtığım Her Yerde Aynı Görüntü Resmini ve Kişisel İletiyi Kullan.
    işaretleyin, uygulayın ve çıkın. Bundan sonra evde kendi resminizi koyduysanız, cafede açtığınız zaman kısa bir süre sonra (1-2dk) resim kendiliğinden gelecektir. Ama o gelene kadar yeni bir resim koymamanız gerekmekte..

Bende bu şekılde uyguluyorum!!!!
  • quote:

zaten bi tek bu var benim bildiğim

• benimki zaten tıklıymış
  • quote:

Bende bu şekilde yapıyorum ama başka yerde oturum açtığımda avatarımın görüntü kalitesi düşüyor güzel diyebileceğimiz bir resim berbat bir hale dönüşüyor. Buna bir çözüm yok mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha yüksek çözünürlüklü bir resim koyarak deneyiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

merhaba.ben msnde olan resmi nasıl yapabilrim ki her yerde aynı resim çıksın.yardımcı olurmusunuz.internetten aşağıdakı yazıyı buldum.aşağıdakı yazıya göre resmi

Upload ettikten sonra cikan linklerden "Direct Link to &image" yazan yerdekini kopyalayin. Messengeriza girin ve Görüntü Resmi Degistir e tiklayin ordan "Gözat" diyin ve karsiniza cikan yerde "Dosya Adina" kopyaladiginiz "URL" yi yapistirin ve "Tamam "diyin. Resminiz yüklenecektir artik sevdiginiz resim hangi bilgisayardan acarsaniz acin ayni olacaktir. Tabi isterseniz degistirebilirsiniz

Daha önce senin dediğin gibi yapmıştım.Msn bi hata kodu verdi aççarken 1 hafta uğraştım düzeltmek için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

daha yüksek çözünürlüklü bir resim koyarak deneyiniz...

Aynısı oluyor gene her türlü bozuluyor görüntü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.