Şimdi Ara

msn'de kimlerin listesinde olduğumuzu gösteren bölüm hatalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani şu özellikler de msn de kimlerin listesinde olduğumuzu gördüğümüz yer var ya kimler bizi silmiş takip edebiliyourz hani.
    orda listesinde olduğum kişilerin listesindeymişim gibi gözükmüyo ki bu özellikle son listeme ekleidğim kişilerde karşılaştiğim bir sorun. acaba msn de bi bug mı var. aynı sorunla karşılaşan başkaları var mı?
    en son sürüm msn i kullanıyorum.

• silip yeniden yüklemeyi denedinmi??
  • yanlış olmasın ama okuduğum bi yazıya göre, microsoft gizliliği artırmış ve kim listende olup olmdığını gösterme dalgasını geçen aylarda kaldırmış..eskiden bendede düzgün ve %95 doğru gösteriyordu ama son bi kaç aydır eklediğim herkesin listesinde değilim gözüküyor..ama malumunuz listesindeyim..yani sizde değil msn nin kendisinde sorun var
  • Evet yanlış o çevrimiçi adam bakıyorum listemde gözükmüyor çıkıyo
  • bu yüzden bende çok kişiyi sildim ama meğerse msn hatasından kaynaklanıyormus
  • 2 adresimden birine diğerini ekleyerek denedim kabul edilmemiş gösteriyor ekleyen adreste.
  • Microsoft ayar çekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sitede yönetici kim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kaldırıldı boşa silmeyin :)
  • Aynı sorunu ben yaşadım hatta arkadaşa gidip beni niye sildiğini sordum. Ben ısrarla beni sildiğini oda silmediğini söyledi derken gel bak dedi açtı msn yi listesindeyim adam silmemiş boş yere günahını aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silpius -- 6 Şubat 2010; 23:00:25 >
  • ne zamandır bozuk bu , adam onlıne gözüküyor sildi diyor orda da.
  • Bozuk değil. Artık işlevinin bir kısmını kullanmıyor diyebiliriz. Bu konuda bir arkadaşın da dediği gibi msn güvenliği arttırdı ve bu "birbriini görme" açığını bir nebze olsun kapadı. Bu olaydan sonra listeme yeni eklediğim kişiler beni listelerine eklememiş ya da silmiş gibi gözüküyor. Artık bu böyle olacak. Ama hala işleyen birşey var ki listenizde eskilerden bulunan biri, sizi sildiğinde burada gösteriyor.
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.