Şimdi Ara

Msn de ilginç sorun!!! YArdım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum biraz ilginç bir fikri yada önerisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Normalde internete bağlandığım zaman msn otomatik olarak oturum açmaya başlıyor buraya kadar herşey normal ama kendi kayıtlı account um ile açmaya çalışıyor doğal olarak vede msn e bağlanıp online olmam en az 45 dk sürüyor ve bu süre içerisinde cpu %100 çalışıyor bilgisayar yavaşlıyor.45 dk gibi bir süreden sonra msn bağlandığında cpu kullanımı düşüyor ve bilgisayar normale dönüyor.Ama bu sorunu sadece benim kayıtlı accountum ile yapıyor mesela benim bilgisayardan arkadasın msn account unu açıyoruz 30 sn de bağlanıyor.Herhangi bir fikri olan yada yardımcı olabilecek bir yorumu olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidogubank -- 13 Mart 2007; 23:20:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yenidogubank

Merhaba,

Benim sorunum biraz ilginç bir fikri yada önerisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Normalde internete bağlandığım zaman msn otomatik olarak oturum açmaya başlıyor buraya kadar herşey normal ama kendi kayıtlı account um ile açmaya çalışıyor doğal olarak vede msn e bağlanıp online olmam en az 45 dk sürüyor ve bu süre içerisinde cpu %100 çalışıyor bilgisayar yavaşlıyor.45 dk gibi bir süreden sonra msn bağlandığında cpu kullanımı düşüyor ve bilgisayar normale dönüyor.Ama bu sorunu sadece benim kayıtlı accountum ile yapıyor mesela benim bilgisayardan arkadasın msn account unu açıyoruz 30 sn de bağlanıyor.Herhangi bir fikri olan yada yardımcı olabilecek bir yorumu olan varmı?

bişey anlamadım ama msn sürümünü değiştirsen geçer gibi geliyo

• 45 dk. da açılması ilginç.. Msn sürümünü yazsaydın belki daha iyi yardımcı olunurdu..
  • evt ya bana biraz saçma geldi 45 dk çok uzun bi süre emin misin arkdş ztn ben bi bil başına oturdummu 45 dk oturuyom en fazla ondada msn açamam o zmn
  • 4 - 5 dk demek istemis olabilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

4 - 5 dk demek istemis olabilir :)

olamaz çünkü o hata 1 kere olur 2 defa yazmış 45 dkk diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.