Orjinalden alıntı: ***T-MAC*** asosyal tiplerin msnde gelip aşkım maşkım gibi iletiler yazması (varmış gibi)
sorma ya bende sinir oluorm bunlara bi de bu akşam hangi bardayız tamam siz gidin ben gece 2de ordayım fln yazıolar hey allam şaka gibiler
bi de lakabım dövüş manyaa diye ben de yazdım iletime çünkü gülmekten öldüm gece gece ya süpermiş cidden
bende yazdım o dövüş manyağını biri geldi sordu bana neden sana öyle diyorlar diye çocuk birşey sansı beni
sayfa başı yeter
sayfa başı istiyorum inat tetttim
quote:
Orjinalden alıntı: ***T-MAC*** asosyal tiplerin msnde gelip aşkım maşkım gibi iletiler yazması (varmış gibi)
bizim ark işi daha ileri götürüp eski msn'nini sevgilisine verdiğini iddia ediyor :D ikisi aynı anda asla online olamıyor. o eski msninde avatar olarak arkadaşın peruklu resmi olmasında şüphelenecveğim kadar güzel :D bir kız resmi var. aynı zamanda bu ark. ben sınıfa girdiğimde .:ArchoN:.'a bana onu dün truva'da sevgilisiyle gördüğünü söylemesini söylemiş ezik. ArcH'ın dalgasına hala gülüyorum. - Dün döneri truvada bi kızla gördüm. sarışıın, mavi gözlüüü, zenciii, annesi alman babası doğanlardan :D
arkadaş dumur oldu ben yarıldım. duyduğum en iyi esprilerden biriydi belki de en iyisi. :D
tabi bu espriyi anlamak için o anda orda olmak da önemli. bide konyalı olmak doğanlar esprisi için lazım. baya dalga geçtik bu arkadaşla lan sevgilin karus diye :D
ben de yeni yazdım dövüş manyaını yarın tepkileri iletirm
Alin Size En Igrenc Msn Nicki;
I LOVE YOUR EYES ÇÜNKÜ ONLAR VERY NICE,BİRKERECİK LOOK AT ME ONDAN SONRA DON'T FORGET ME,KALBİM TICTAC FOR YOU BECAUSE I LOVE YOU
Intihar sebebi
quote:
Orjinalden alıntı: keremg
I LOVE YOUR EYES ÇÜNKÜ ONLAR VERY NICE,BİRKERECİK LOOK AT ME ONDAN SONRA DON'T FORGET ME,KALBİM TICTAC FOR YOU BECAUSE I LOVE YOU
Intihar sebebi
ya hoşuma gitti desem küfür eder misn yani komik bence
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
quote:
Intihar sebebi
Sende mi Brutus!?!
quote:
quote:
quote:
Intihar sebebi
Sende mi Brutus!?!
yok be takılıodum benm de wardı öle bi mal engelleyip sildim anında
quote:
quote:
quote:
quote:
Intihar sebebi
Sende mi Brutus!?!
yok be takılıodum benm de wardı öle bi mal engelleyip sildim anında
Ben yapamiyorum onu okuldan arkadas malum...
nuri gitti sayfa başı
Bizim sınıftan salah bir kızın iletisi: çoqq sewiormm seni aşqüm (LL)[BU LL KOYMADA MODA OLDU ARTIK.....]..../ Burasını unuttum ama özlüyorum seviyorum cart curt./yoq!/yorqunum/.......10 tane bölmeye ayırmış.