Şimdi Ara

msn açılıp kapanıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn mesenger 15 dakka açılıo nasıl çözümleye biliriz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:56:39 >
  • bağlantı da bi hata yok internete girio.
    msn açıkken 15-20 dakkada bir kapanıo hemen sora yine açılıo hep böle oluo ama bu sırada internete girebiliorum
  • Bende de var aynı problem. Kafayı sıyırcam. Canımdan çok sevdiğim bilgisayarımı hırpalamaya başladım yaa bu msn yüzünden

Ben de topic açmıştım bununla ilgili dün, ama cevap yazan olmamış. Sorunu bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun Allah rızası için
  • ALLAH RIZASI İCİN CEVAPLAYIN
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:56:33 >
  • valla ılk defa duyuyorm msn i silip tekrar kurmayı dene(ama gercekten= ilginç bı de vırus olmadıgından emın ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun neden böyle olduğunu bilen biri var mı??
  • lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmmmm
  • Dediğin problem "bağlantı koptu""tekrar bağlanıyor"gibi bi şey mi?biraz açıklasan?
  • arkadaşlar bu problem bendede oldu.Şu bir gerçekki msn için kurduğumuz eklentiler ne kadar hoşumuza gitsede yaşadığımız problemlerin çoğunu onlar yaratıyor.Ben msn discovery kurduktan sonra böyle bir problem yaşadım.Belki başkalarında böyle bir şey olmamıştır yada ben yanılıyorum ama kaldırdım şimdi olmuyor.Basit bir yazışma olayı için yüzlerce ifade , eklenti kurup olayı bir problem haline getiren kendimiziz galiba
  • bende sorun yok sen bağlantılarını kontrol et
  • bende de oluyor aynısı...hatta bende şöyle bir hata daha var arkadaşa mesaj atıyorum ama gitmiyor...kimi zamanda karşıdaki bana mesaj atıyor ama bana gelmiyor...gitmediğine dair bana uyarıda gönderilmiyor...bazen karşıdakini istemeden üzüyorum bundan dolayı, neden cevap vermiyorsun diyor...güvenim kalmadı teknolojiye. Bu sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı acaba...
  • arkadaşlar slm. ya aynı sorundan bende de var... ne garip bişi bu yaa. arkadaşın dediği gibi eklentilerden mi oldu acaba diye hepsini sildim. gene olmadı. msn yi sildim kurdum gene olmadı. xp yi tekrar yükledim gene olmadı. ulan dedim sen misin inatlaşan. eski bi hdd vardı 6 gb lik. onu takyım makineye bi xp de ona kurdum. otomatik messenger 4.7 geldi. Tık yok. süper çalışıyor. Anasını sattımın şeyi 3-5 gün soora demez mi yeni sürüm var. istemiyorum dedim bir iki kere anlamadı 3. sünde güncellemeden açmadı msn yi. şerefsiz program!!! güncelledim gene aynı şey başladı. ne bu yaaaa. artık aklıma gelen tek şey network oluyor. çünkü evdeki bilgisayar ile bağlandığımda hiçbir problem yok. ne zaman şirkete gelip bağlanıyorum messengere o zaman sorun başlıyor. .... bakalım altından ne çıkacak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.