Şimdi Ara

MSn 9.0 Beta (WL2009 Beta)Burda+Turkce Yama+Live Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSN görüntüleri internete sızmıştı. Merakla beklenen MSN 9'u Microsoft'un resmi sunucusundan indirebilirsiniz. indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. Değişen tek şey, MSN değil tabii ki. İndirmek için:

http://download.microsoft.com/download/7/6/E/76EE3260-D212-4D9B-B8D6-79C014B0593B/EN/wlsetup-web.exe

Windows Live Messenger 9 Beta, Windows Live Writer, Windows Live Photo Gallery gibi araçların tamamını bulunduran bir yükleyici mevcut. Öncelikle bu yükleyici indirmemiz gerekiyor. Aslına bakarsanız, bu yükleyici de kendini yenilemiş ve görüntü olarak daha çekici hale gelmiş.

1. Adım: Kuruluma Başlayın
    Windows Live kurulum dosyasını indirdiğinizde şaşırabilirsiniz. Çünkü inen dosya, sadece 990 KB. Tüm bu saydığımız uygulamaların bu kadar küçük dosya içerisine sığması biraz zor. Bu merakınız, kurulum dosyasını çalıştırdığınızda gitmiş olacak. Ekran görüntüsünde izlediğiniz gibi, uygulamaların asıl kurulum dosyaları web üzerinden Microsoft sunucularına erişilerek indirilecek.

2. Adım: Neler Yüklenecek?
    İndirilme aşamasına geçmeden önce, ihtiyacınız olan Windows Live servislerini buradan seçebiliyorsunuz. Yüklemek istediğiniz uygulamanın hemen yanındaki onay kutusunu tıklamanız yeterli. Aşağıda ise "Messenger Beta" ve "Writer Beta" yazan bir alan göreceksiniz. Bunun anlamı; "Listelenen yazılımlar sizde yüklü, ama güncellenecek" demek. "Install" butonuna basarak devam edelim.

3. Adım: Çalışan Yazılımlar
    Kuruluma sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için, o anda çalışan Windows Live uygulamalarını kapamanız gerekiyor. Bizim yaptığımız denemede MSN açıkken bu kuruluma devam etmedi. O nedenle, açık olan Windows Live yazılımlarını kapatın ve "Contunie" butonuna basarak devam edin

4. Adım: İndiriliyor
    Seçtiğiniz uygulamaların sayısına ve internet bağlantısına göre biraz zaman alacak olan bu adımda, kurulum dosyaları indiriliyor. 8 Megabit'lik bağlantı bulunan bilgisayarımızda bu işlem 3 dakikaya yakın bir zaman aldı.

5. Adım: Bunları Seçmeyin
    Yazılımların indirme işlemi bittikten sonra Microsoft, kendi servislerini kullandırmak için size bazı seçenekler sunacak. Bu seçenekler işaretli kalırsa; varsayılan arama motoru, açılış sayfası gibi önemli yerlerde Microsoft hizmetleri çıkacak. Arama konusunda Google dururken Microsoft'a uzanmak şu zamanda pek tavsiye edilmeyen bir durum. O nedenle bu seçenekleri boş bırakın ve "Contunie" butonuna tıklayın.

6. Adım: Kurulum Başlıyor
    İndirilen dosyaların kurulumu da bu aşamadan itibaren başlıyor. İndirme işleminde bir süre beklemiştik. Can sıkıcı bekleme işlemi, kurulumda neredeyse yok denecek kadar az zaman alıyor. Bu süre içerisinde, işaretlediğimiz tüm Windows Live hizmetleri de sistemimize dahil ediliyor. Kurulum işleminin bitimiyle beraber "Close" butonuna tıklayarak yeni servisleri denemeye başlayabilirsiniz.

7. Adım: En Yeni MSN

Merakla beklediğimiz yazılımlardan biri, MSN'in yeni sürümü. Bu sürümün hangi yeni özellikleri getireceğini daha önceki makalemizde yayınlamıştık. Buraya tıklayarak, bu özelliklerin neler olduğunu görebilirsiniz.

8. Adım: MSN Bekletebilir
    Windows Live Messenger 9'un beta sürümü yüklendikten sonra yeni görünümüyle karşınıza gelecektir. E-posta hesabınızı ve parolanızı yazdıktan sonra "Sign-in" butonuna tıkladığınızda sizi bir süre bekletiyor. Bunun nedeni, daha önceki yapının da değiştirilmesi.

Buda Turkce Yama
    http://rapidshare.com/files/161543311/2009TRyama.zip

Buda Calisan Plus Live
    http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 7 Kasım 2008; 19:41:05 >

• kurulumla ilgili problem yasıyorum setup WLM dosyaları indirmiyor hata kodu 0x80070002
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaai

kurulumla ilgili problem yasıyorum setup WLM dosyaları indirmiyor hata kodu 0x80070002

bidaha denedinizmi?

indirmeyi bide sadece msni secinoyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 7 Kasım 2008; 19:47:10 >
  • Tam sürüm çıkana kullanmama taraftarıyım.
  • MSN 9.0da buyuk yenilik

az once denedim dosya gondermek yada almak icin heriki taraftada antivirus programi olmasi gerekiyor
  • nasıl kalddırılıyor onu da yazsaydınız
    program ekle kaldır dan kaldırmaya çalışınca yine o yükleyici çıkıyor o da beceremiyor

bi sürü şey değişmiş görünüm daha kötü ben beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

nasıl kalddırılıyor onu da yazsaydınız
    program ekle kaldır dan kaldırmaya çalışınca yine o yükleyici çıkıyor o da beceremiyor

bi sürü şey değişmiş görünüm daha kötü ben beğenmedim

yanliz degilsiniz

Değişim her zaman iyi bir şey değildir. Hotmail'in yeni arayüzüne gelen şikayetler bunu kanıtlıyor.
    Değişim her zaman iyi bir şey değildir. Hayattaki bir çok olgunun internet ortamında da gerçekleşmesi gibi bu fesefe de internette çoğu zaman kendine yer buluyor. Hotmail'in yeni arayüzü için Microsoft'a iletilen şikayetler bunu kanıtlıyor.

Hotmail'in klasik arayüzünün rafa kaldırılması çoğu kullanıcıyı rahatsız etmiş gibi görünüyor. Oysa yazılım devi yeni arayüz için yayınlanmadan önce: "Daha kullanışlı, daha hızlı ve estetik" yorumunu yapmıştı. Fakat kullanıcıların Microsoft'a ilettikleri mesajlar pek de içaçıcı değil.

Microsoft'un Hotmaildeki değişimi yazdığı blogdaki bir kullanıcının yorumu her şeyi anlatıyor aslında: "Bu format korkunç bir facia! Her kim böyle bir değişikliği organize ettiyse yaptığı tam bir saçmalıktan ibaret. En yakın zamanda e-mail hesabımı değiştireceğim ve başka bir sağlayıcıdan e-posta hesabı alacağım!".

Tartışma forumlarında yeni Hotmail arayüzünün hız konusunda bir fayda sağlamadığı gibi testlerde eski arayüzün gerisinde kaldığı belirtiliyor ayrıca kullanışlık konusunda da ciddi eleştiriler yöneltiliyor.

Microsoft'un son olarak eski arayüzü tamamen rafa kaldırması ve kullanıcıları yeni arayüze alıştırma çabası tepkiyle karşılandı. Oysa geçtiğimiz bir kaç güne kadar kullanıcıların Hotmail hesaplarındaki seçenekle eski arayüzü kullanabilmeleri sağlanıyordu.

Microsoft'un karşılaştığı ilk Hotmail faciası bu değil. 2006'da da değiştirdikleri arayüz için bir çok şikayet almışlardı ve gelen tepkilere karşı direndiler. Microsoft yaptığı son değişiklikten de geri adım atmayacağının belirtilerini veriyor, kısacası kullanıcılar bu arayüze alışmak zorunda.

Ayrica senin sorununa gelince internette soyle biseye rastladim

quote:

arkadaslar bn çözümü buldum. aynı sorun bende de vardı denedim bu yolu ve kurtuldum
    tek yapmanız geeken :
    başlat > çalıştır ' a girmek ve oraya bunu aynen yazmak :
    msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

butun mesele bu. hadi kolay gelsin.. konuyu daha erken görsem iyi olurmus ama saglık olsun

Not:Olusabilcek problemlerden ben sorumlu degilim kendimde denemedim bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

Ayrica senin sorununa gelince internette soyle biseye rastladim

quote:

arkadaslar bn çözümü buldum. aynı sorun bende de vardı denedim bu yolu ve kurtuldum
    tek yapmanız geeken :
    başlat > çalıştır ' a girmek ve oraya bunu aynen yazmak :
    msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

butun mesele bu. hadi kolay gelsin.. konuyu daha erken görsem iyi olurmus ama saglık olsun

Not:Olusabilcek problemlerden ben sorumlu degilim kendimde denemedim bilmiyorum

bunu yazdım direk uninstall penceresi açıldı kaldırdı betayı..
    teşekkürler

• kardeş hazır seni bulmuşken
    msn today açılırken script hatası veriyor..çözümü var bunun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

kardeş hazır seni bulmuşken
    msn today açılırken script hatası veriyor..çözümü var bunun??

o konu hakkinda bilgim yok ama arastiririm

• bn bi problem yaşamadım kardeş ama tr yamayı nasıl kururcagımı anlatırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 93atahan93

bn bi problem yaşamadım kardeş ama tr yamayı nasıl kururcagımı anlatırsan sevinirim

tr yamayi direk c-programfiles-windows live-messenger klasorunun icine aticaksin yanliz sag alt koseden msn aciksa sag tikla cikis de sag alt taraftan msni kapa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

quote:

Orjinalden alıntı: 93atahan93

bn bi problem yaşamadım kardeş ama tr yamayı nasıl kururcagımı anlatırsan sevinirim

tr yamayi direk c-programfiles-windows live-messenger klasorunun icine aticaksin yanliz sag alt koseden msn aciksa sag tikla cikis de sag alt taraftan msni kapa

ya olmadı nedense yapıştırdım ama genede olmadı indirdiğim klasörun ismi 2009 tr yama belki ununla ilgisi vardır ismini değiştirmemiz gerekiodur
  • aga program süper,bilsem burdan indirirdim,çok aramıştım.şimdide bu program için plus arıyodum,hiçbir yerde uyumlusu yok..yalan yanlış hep,bu plus süper oldu.hepsini kurdum,arka planıda değiştirdim,tamamen kendime özel oldu.şimdide bişey sorcam.konuşma penceresini de özelleştirmek istiyorum rengini filan,nası yapılıyo bilen var mı?
  • Plus neden olmuyor
  • beyler merhaba, wlm 9.0 ı indirdim 8.5 e geçmek için denetim masasından ve program filestan windows live ile ilgili herşeyi sildim yukarıda arkadasın dediği gibi çalıştıra girip denileni yaptım ; sadece yüklü olan program için geçerlidir diyor. ama 8.5 i yüklemeye çalıştıgımda bu ürünün daha yüksek sürümü bilgisayarnızda mevcuttur diyor yüklemiyor. yardım edebilecek biri varmı kaç gündür msn e giremiyorum
  • plus indirmiyor...link çalısmıyor galiba :S
  • bi yardımcı olurmusunuz acaba... plus linki neden çalısmıyor... birde messenger 9.0 beta sürümünde cam acmıor.. baska bir prog. tarafından kullanılıyor olabilir denetleyın ve yenıden baslatın diyor... cam damı sorun var die düşündüm 8.5 e geri döndüm bu sürümde açıyor ama 9.0 sürümünde açmıyor...bilen varsa nedenını yardımcı olsun lütfen...
  • Link çalışıyor.
  • ben WLM 2009 indirdim BETA değil
    herşey güzelde msn plus lazım
    plus var ama 2009 beta için
    bana orjinal lazım ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.