Şimdi Ara

MSN 7.5 ORIGINAL TR & MSG PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim plus kendi kendini güncellemişti geçen gün. Baktım şimdi bu versiyona yükseltmiş kerata.
  • ARKADAŞLAR, MSN 7.5 WİNDOWS 98'E YÜKLENMİYORMUŞ.
    BUNUN DIŞINDA, MSN PLUS YÜKLEDİM. ÇOK PİŞMAN OLDUM. BİR SÜRÜ EKLENTİ YÜKLEDİ VE SİLEMİYORUM. SIK KULLANILANLARA BİR SÜRÜ ADRES YÜKLEDİ, ZIRT PIRT AÇILIYOR VE SİLİNMİYORLAR. ARAÇ ÇUBUĞUNA DA ÖYLE. UNINSTALL YOK. MSCONFIG DEN SILDIM, OLMADI. NE ONERIRSINIZ ?
  • Normalde zararsızdır da kurarken dikkat etmek gerekiyor. Başta sözleşme gibi bir şey var. Ona çoğu kişi evet deyip geçiyor. Aslında ona hayır demek lazım ki o gereksiz şeyler kurulmasın.
  • hayır deyince kurmuyor ki. peki bütün bu gereksiz şeyleri nasıl yok edebiliriz ?
  • arkadaşlar msn ile ilgili sorunlarınıza gereken cevabı YAZILIM GENEL bölümünde ulwi arkadaşımızın hazırlamış olduğu MSN İLE İLGİLİ HERŞEY başlıklı topic de bulabilirsiniz
  • MSN PLUS YÜKLERKEN YÜKLEMENİN Bİ BÖLÜMÜNDE :

EVET, MESSENGER PLUS SPONSOR PROGRAMLARLA BİRLİKTE YÜKLENSİN.
    HAYIR, MESSENGER PLUS SPONSOR PROGRAMLAR OLMADAN YÜKLENSİN.

gibi iki tane şık var alttakini seçerseniz msg plus ın zararı olmaz.
    lütfen kurarken okumadan devam etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

hayır deyince kurmuyor ki. peki bütün bu gereksiz şeyleri nasıl yok edebiliriz ?

Hayır deyince de kurar. emotutto daha ayrıntılı yazmış zaten söylediğim şeyi.
  • MSN Plus!, MSN Messenger 7.5 (versiyon 244 ve 299) ile kullanılınca birden fazla MSN hesabı kullanılamıyor. Hesaplarınızdan birini açabiliyorsunuz, çıkıp diğerine girmek istediğinizde 80004005 hatası veriyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2562698/tm.htm

Bu konuda MSN adına her şeyi konuşuyoruz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.