Şimdi Ara

Msi970gaming 6+2 fazli Anakartla 5ghz denemesi Efsaneler Ölmez Sadece Şekil değiştirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkezin bildiği üzere Msi anakartlar ve ekran kartlari cok tutuldu ve son dönemde yaptiklari oyunculara yonelik anakart ve video kartlari şatış rekorlari kırmaktadir.Peki overclock kapasitesi nasil aceba cok isiniyormu ben bunlari sizinle paylaşicam.Bu arada bu yaptiğim overclock sadece deneme amaçlidir.asil amacim 6ghz yakin değerler yakalamak.5.5ghz windows geldi ama stabil değil AMD biraz yabancisiyim genelde intel işlemcilere overclock yaptim deneyimli arkadaslar yardimci olurlarsa ince ayar konusunda cok memnun olurum.Bu arada amd işlemci daha cok uşuma gitti intelden cunku en ince ayrintisina kadar overclock yapilabiliyor kuzeyguney koprusune voltaj verek intelde onlar auto oldugundan fazla voltaj veriyor anakarta ve stabilite yakalamakda 5ghz ve üzeri değerler zor oluyor diye düşünüyorum.Bu arada amd işlemciler isiniyor deniliyordu hep ama gordumki intelin yaninda amd işlemciler buzdolabi gibi hele hele 3.cu ve 4.cu nesil işlemcileri intelin firin gibi.bu arada daha az voltaj verdiğim halde i7 4790k işlemciyle 1.350v 4,8ghzta ayni sogutma sistemiyla 80 derecelere kadar çikan sicakliklar gordum ama AMD fx 8350 ise 1,480v 5ghz stabilite yakaladim boşta 8derce kadar düşüyor daha az voltajda stabilite yakalaya bilirim die düşünüyorum şu SB NB voltaj tam iyi ayarlarsam 38derece yukte max.

Overclock yapmamdaki amaç ise Heyecan, tutku, merak, keyif... Overclock.

Msi970gaming 6+2 fazli Anakartla 5ghz denemesi Efsaneler Ölmez Sadece Şekil değiştirir

Bilgili arkadaslar bilgilerini paylaşirlarsa cok memnun olurum. saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 9 Mayıs 2015; 17:17:06 >

• üstadım haberdar etmissin ama inan bir kere bile olsun amd işlemciye o.c yapmışlıgım yok ama sen gerekeni yapmıssın zaten birde yük altında bi kaç degişik test yapta bakalım
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    lntel extreme tunningmi atim denedim olmuyor .butun testleri yaptim 5ghz geçti prime felan ama 5.5ghz ustunde cok ince ayar gerekiyor.hangi test hangi sure boyune istersen atabilirim sorun diil.
  • gayet iyi degerler güle güle kullan
    Senden aldiğim ramler süper 2133 stabil çalııyor fotoshop yaparken yukseltiyorum süper oluyor sagol
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    güzel rem hocam degerini bil
    Evladim gibi bakiyorum onlara kasa yukari koydum zaten çerçeveletip asmişim gibi duruyor pc kasasi arada dönüp bakiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okdar vaeriliyor bu sistemlere normaldir
    Aynen kardesim haklısın Ama Gözü kör olsun o i7 4790k nin bi 5ghz yapamadim
    Amd gittiği yere kadar gidiyor yeterki sogut ferahlat işlemciyi onu gördüm gittiği yere kadar gidiyor
    Sen hiçdenedimi masa ustu geliyormu senin işlemci 5.5 felan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 17 Nisan 2015; 21:40:31 >
  • Bu anakartta çok gözüm kalıyor açıkcası
    cıkmıyor hocam tek tük var işte 5 şi gören biride bende valla elimden 3 4 tane i7 4790k geçti içlerinde en iyisi bu buna bile yaklaşmıyor onlar 4,8 de kalıyor

Sicaklik 5ghz kac derece oluyor peki senin?yukte?
    birde gtx970 gigabyte kullaniyorsun bişi sorcam coğu kişi gürültülü diyor sencede gürültülümü çalışıyor fanlari ben gtx980 gigabyte takas etmeyi düşünüyorum benim ekran kartini ondan sorayim dedim birde böle bi resim gördüm nettehttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=663770640417699&set=o.162236020510911&type=1&__mref=message_bubble
    hocam 5 ghzde ısı 75 80 lerde geziniyor ekran kartım asus 970 kullanıyorum gayet güzel sattım bende 980 alacaktım aradaki 700 800 tl için vazgectim tekrar 970 aldım 20 30 fps fazla alacagım diye 700 800 tl fark vermenin bi manası yok birde resim bizzat ben cektim istersen birdaha cekeyim hocam bende yani pc
  • Senin anakartta çok güzel bence değmez olurda o anakarttan buna geçme masraf girme derim ama sifir alacaklar için bu özelliklerde arayanlara iyi secim olabilir.
    Benim bu anakarti secmemdeki amaç pc oyun oynuyorum genelde pc oyuncularina çok güzel özellikler sunuyor o.c tan tutun ses karti +killer lan gaming device portlari acikcasi fazla gereksiz özellik yok 4tane ekran karti slotu gibi.ben sade bi anakart oldugu için sectim bunu
    KAriştirdimya bi arkadas vardi gigabyte kullanan.asus iyidir msi sirf şekil ben göz zevkinede biraz önem verdiğim için aldim açıkcasi msi .yok bi adam var 300 tamam dedi benm ekran kartinin üstüne gtx980 için düşünüyorum alsam mi die
    300 tl fark varsa alabilirsin tabiki
    Yurtdışı ama garantisi yok resimdeki gibi olurda yamulursa die korkuyorum
    Genel olarak güzel evet ama usb 3.0 lar sorunlu ve hiçbir şekilde düzelmiyor bezdirdi beni illet ettim
  • Gigabytelar daha betermiş o konuda adamlar aldik alali guncelleme bile gelmedi die yakınıp duruyorlar sirf overclock için gigabyte aliyorlarki malum gigabyt anakartlar sorun cok cikiyor cevredeki arkadaslarim cok alıp kullandilar hep sorun hep sorun.valla msidan yana bu gune kadar hiç sorun yaşamadim inşallah hep böle gider
    Bios cok sade kullanişli msilarin en cok o hoşuma gidiyor.gibayte amd anakart var bizim arkadasta biosta mouse seceneklere tiklamak hak getire
    Her markanın kendine göre sorunları oluyor işte kullanmadığımız özellikler olsa kabul edilebilir fakat çok lazım oluyor açıkcası bu özellikler yaza düşünüyorum ama bakalım
    Bu arada çok iyi bir değer yakalamışsın tebrikler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.