Şimdi Ara

MSI z97 Gaming 5 Ethernet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI z97 Gaming 5 anakartını aldım sorunsuz bi şekilde taktım ethernet driverini manager programıyla beraber kurdum ancak internet aşırı yavaş ve sürekli git gel yani bir hız testi bile yapamıyor 0.1 mbps'a düşüyor hız zaten ortalamada 0.7 mbps falan çalışıyor. İnternette gördüğüm çokça çözüm denedim atheron sürücüye çevirdim işte killer cleaner yükleyin tamamen kaldırmak için demişler hiç bir yerde uploadı olmadığı için format attim sonra sadece driver only kurdum gene olmadı bende çareler tükendi en güncel sürücüyü kullandım eskiyide kullandım bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek var mı ?

• Rj45 kablosunu başka bir pcye takip deneme şansın varmı adsl hattında da sıkinti olabilir. aynı durum benimde başıma geldi geçen hafta hız 0.8 mbit sürünüyordu adsl hattında sıkinti çıktı benimde anakart msi z97 gaming 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aygıt yöneticisinden killerin özelliklerinin hepsini disable yapacaksın.

• Arkadaşlar internete bağlı 3-5 aygıt daha var internet hızında bir sıkıntı yok. Aygıt yöneticisinden killer'in tek bir sürücüsü var Ethernet bağdaştırıcısı olarak geçiyor zaten nasıl disable yapicam onu kaldırıyorum internet gidiyo atheros sürücüsü kuruyorum gene internet yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoksiT

Arkadaşlar internete bağlı 3-5 aygıt daha var internet hızında bir sıkıntı yok. Aygıt yöneticisinden killer'in tek bir sürücüsü var Ethernet bağdaştırıcısı olarak geçiyor zaten nasıl disable yapicam onu kaldırıyorum internet gidiyo atheros sürücüsü kuruyorum gene internet yavaş.

Killeri kaldırmayacaksın zaten mesajımı iyi oku.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Anladım o özelliklerden hepsini disable yaptım ancak bişey değişmedi
  • Sorunu çözdüm. Önce wifi ile bilgisayari internete bağladım wifi sürücüsü ayrı olduğu için gayet hızlı bağlandı. Sonra killer ethernetin sürücüsünüde aktif ettim ve killer manager programından burası önemli bant genişliğini 1000,00 yaptım upload ve download aralığını ve sonrasında testi başlattim test başarıyla tamamlandı ama unutmayın aynı modem üzerinden farklı bir methodla internete bağlı olmanız lazım ayrıca bant genişliklerini 1000 yapmanız lazım yoksa test olmuyor. Test tamamlandıktan sonra artık diğer internet sağlayıcınızı söküp killer etherneti kullanmaya başlayabilirsiniz NOT : Her şeyi denedim kesin çözüm budur olmuyorsa bir yerde bi hata yapıyorsunuz demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.