Şimdi Ara

msi z97 gaming 3 ve i7 4790k bios ayarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    msi z97 gaming 3 e stok fan ile i7 4790k işlemci taktik stok fan kendisinin değil arkadaşın bilgisayarındaki i5 fanı . Bios da sıcaklık 50 60 aradi değişiyor Battlefield de işlemci 90 derecelere çıkıyor . Bios da herhangi bir ayar yapmadık . Voltaj vermiş olabilirmi anakart kendisi . Ve degerleri ne olmasi lazım . Bilgisi olan varmı bu işlemci Battlefield onlinede kaç derece olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal. O fan o işlemcinin değil, arada kalınlık farkı olması lazım. I3 fanını ben Xeon'da denemiştim benzer bir sonuç oluşmuştu. Düzgün bir kule tipi soğutucu alın o işlemciye, yazık günah. Intel'in ürettiği en mükemmel pc işlemcilerinden biridir.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • işlemciyi kendi bilgisayarımda denemek için aldım yanıma bende i5 4670k var gigabyte Ga-z87x-d3h anakartima i7 4790k yı taktım güncel f9 bios yüklü . Bunda herhangi bir ayar yapmadan açmayı denedim.ama anlık açılıp kapanıyor . Sonra bios dan CPU upgrade den i7 4790k 4.6 GHz i secince Windows açıldı ama mesela Windows derecelendirmesi ni açtım CPU ya gelince dondu sonra mavi ekran hatası verdi . Bir ayarını yapmak gerekiyor . durmadan reset atıyor pc daha windows açılmadan bios ekranı çıkmadan . Yada Windows yükleniyor ekranı çıkıyor hoşgeldiniz gelmeden kararıyor ekran öyle kalıyor yada yeniden reset atıyor
    ve az once Aida64 işlemci kararlılık testi yaptım yarım saate yakın sonra dondu ve mavi ekran hatası verdi pc.

Ga-z87x-d3h anakartda i7 4790k kullanan varsa bana yardımı buyuk olacakdır. işlemcide sorun olma ihtimalı varmı
  • Stok fanı termal macunu yeniledik bios voltaj ayarlarını 1050 ye getirdik bir kaç seçenek daha seçip denedik boşta 40 50 arasi oyunda Battlefield 5 i biraz oynadık 70 derecelerde idi sonra birden kapandı . Sorunu çözemedim voltaj ilemi alakalı yoksa islemcidemi sorun var . PC kapatınca yada reset atınca çalışmaya devam ediyor ama görüntü gelmiyor . Kablo sök tak yapınca bir süre sonra düzeliyor normal aciliyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.