Şimdi Ara

MSİ Z87-GD45 OC SONRASI AÇILMAMA ACİL İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 4670k işlemcim var . Anakartımda msi z87 gd45 gaming modeli . Şimdi ben bu işlemciye bir oc denemesi yaptım ilk overclock denememdi biraz amatörce davrandım Hatırladığım kadarıyla cpu oranını ilk başta 40 a almıştım 2 gün öyle kullanmıştım . O ayarda normal olarak 3.4 ghz de çalışıyor turboda 4.0 ghz ye çıkıyordu voltaj falan vermemiştim :D Bugün içimde bi dürtüyle biosa girdim cpu nun bus hızını 100 den 105 e aldım cpu ratioyuda 42 ye aldım araştırmadan yaptım işlemci stock olarak 3.6 ydi heralde öyle bi ayara gelmişti turboylada 4.4 e çıkıyordu gene voltaj falan vermedim Bi deneyecektim sistem açılacakmı diye işlemleri kaydettim biostan çıktım ve sistemi açmak için powere bastım ancak resimdeki yazı çıkıyor 10 dakika bekliyor burada sonra kendisini kapatıyor . Bios pilini çıkarıp taksam normale dönermi ? Ya da daha kolay bir yöntemi varmı acil yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler.Bu arada yazıyı okuyamayanlar için

Yapılandırma yükleniyor... A2

Teşekküler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Merhaba arkadaşlar benim 4670k işlemcim var . Anakartımda msi z87 gd45 gaming modeli . Şimdi ben bu işlemciye bir oc denemesi yaptım ilk overclock denememdi biraz amatörce davrandım Hatırladığım kadarıyla cpu oranını ilk başta 40 a almıştım 2 gün öyle kullanmıştım . O ayarda normal olarak 3.4 ghz de çalışıyor turboda 4.0 ghz ye çıkıyordu voltaj falan vermemiştim :D Bugün içimde bi dürtüyle biosa girdim cpu nun bus hızını 100 den 105 e aldım cpu ratioyuda 42 ye aldım araştırmadan yaptım işlemci stock olarak 3.6 ydi heralde öyle bi ayara gelmişti turboylada 4.4 e çıkıyordu gene voltaj falan vermedim Bi deneyecektim sistem açılacakmı diye işlemleri kaydettim biostan çıktım ve sistemi açmak için powere bastım ancak resimdeki yazı çıkıyor 10 dakika bekliyor burada sonra kendisini kapatıyor . Bios pilini çıkarıp taksam normale dönermi ? Ya da daha kolay bir yöntemi varmı acil yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler.Bu arada yazıyı okuyamayanlar için

Yapılandırma yükleniyor... A2

Teşekküler ..

cmos ile bıosu resetleyin eski anakart fabrika ayarlarına dönecektir.Bus clockla fazla oynamayın çünkü bu hız ekran kartından disklere kadar çoğu şeyi etkiliyor sistem bundan açılmıyor olabilir.Resimde yazan yazı açılış esnasında del tuşuna basınca çıkıyor bende basmsz isem logodan sonra windows başlatılıyor.

• OC Genie ıle neden yapmadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

OC Genie ıle neden yapmadın

G45'de oc genie tuşunu aktif hale getirince, bilgisayarı açıp kapadıktan sonra eski haline dönüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

quote:

Orijinalden alıntı: ats100

OC Genie ıle neden yapmadın

G45'de oc genie tuşunu aktif hale getirince, bilgisayarı açıp kapadıktan sonra eski haline dönüyor mu?

Bios pilini cikar 10 dk sonra tak acilinca pc oc genie ii ile yap otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.