Şimdi Ara

MSI Z77A-GD43 vs MSI Z77A-GD55 Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Z77A-GD43 anakart kullanıyorum, biosta malesef cpu voltajı geri çekilmiyor, bende 1.2v de 2500k işlemcimi 4400 mhz lere çıkamıyorum, auto da iken 1.32 ü buluyor voltaj

öncelikli sorum bunu yapabilirmiyim elimdeki anakartla,

yapamazsam

MSI Z77A-GD55

da yapabilirmiyim, arada önemli farklılıklar var mı teşekkür ederim..

anakart biosumda cpu voltaj ayarı aşağıdaki gibi görünüyor

MSI Z77A-GD43  vs MSI Z77A-GD55 Hakkında Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Temmuz 2012; 11:05:37 >

• kağıt üstünde fazladan 2 sata 3 bağlantısı slı desteklmesi gibi artıları var gd55 in ama malzeme kalitesinde fark varmıdır bilmiyorum bide gd55te bios reset tuşu varki bence önemli bi özellik bende ikisi arasında kalmıştım gd55 aldım 3gün önce hem msı kampanyası hem vatan kampanyasına denk getiridiğim için 280tlye getirdim o fiyata alıncak en iyi anakartlardan bitanesi gd55
  • hayırlı olsun legend, sorduğum soruya yanıt verebilirmisin bios ayarlarına bakıp zahmet olmazsa, cpu voltage değerleri nasıl benimkisi 1.32 maximum güçte 4400 de kullanırken 1.2 ye sabitlemek istiyorum voltage ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

kağıt üstünde fazladan 2 sata 3 bağlantısı slı desteklmesi gibi artıları var gd55 in ama malzeme kalitesinde fark varmıdır bilmiyorum bide gd55te bios reset tuşu varki bence önemli bi özellik bende ikisi arasında kalmıştım gd55 aldım 3gün önce hem msı kampanyası hem vatan kampanyasına denk getiridiğim için 280tlye getirdim o fiyata alıncak en iyi anakartlardan bitanesi gd55

+1 ayrıca gd 55 te extra drmos ve mosfet bulunuyor galiba oc için.

üstadım dediğini yapardım ama açıkçası tırsıyorum voltaj felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

kağıt üstünde fazladan 2 sata 3 bağlantısı slı desteklmesi gibi artıları var gd55 in ama malzeme kalitesinde fark varmıdır bilmiyorum bide gd55te bios reset tuşu varki bence önemli bi özellik bende ikisi arasında kalmıştım gd55 aldım 3gün önce hem msı kampanyası hem vatan kampanyasına denk getiridiğim için 280tlye getirdim o fiyata alıncak en iyi anakartlardan bitanesi gd55

ülen olm ayak parmaklarınıza elektrik verin demedim ki
    altı üstü cpu voltage sekmesinin ss ni ekleyeceksiniz
    bir riski yok ama sen elleşme aman

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

quote:

öyle desene bende sandım ki voltaj ayarlarıyla oynayıp ss vericem. cpu sayfasını çekerim tabi.

buyur.

MSI Z77A-GD43  vs MSI Z77A-GD55 Hakkında Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Temmuz 2012; 16:32:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

quote:

öyle desene bende sandım ki voltaj ayarlarıyla oynayıp ss vericem. cpu sayfasını çekerim tabi.

buyur.

http://d1207.hizliresim.com/z/5/9bqwb.jpg

ok hocam teşekkürler

ama benim rica ettiğim kısım sadece voltaj seçeneklerinin olduğu bölüm
    aşağıdaki gibi
    http://d1207.hizliresim.com/z/4/97xbb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Temmuz 2012; 11:32:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

cpu voltajını manuel olarak ayarlamakmı istiyosunuz yoksa yanlışmı anladım

evet hocam, çünkü bu anakartta ne hikmetse + 0.020000 değerinden başlıyor voltaj sekmesi, default voltajı düşürecek bir seçenek ben göremiyorum.
  • sorunun nedeni gd43 oc için yazsada sınırlı imkan veriyor, şuan gd65 le pek ala bu ayarı yapabiliyorum çok rahat, zaman ayırıp araştıran kardeşlerime teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.