Şimdi Ara

MSI X470 GAMİNG PLUS UEFI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakin zamanda aldığım bu anakart aklimda bir soru bırakdı,herhangi bir yerinde uefi olduğu yazmıyor ama kendisinden üstün olan gaming carbon proyla aynı biosa sahip.Uefi değilse iade etmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kullandığın anakartta CLICK BIOS 5 sürümü BIOS var ve sorunun cevabı evet, BIOS'un UEFI. Zaten şu an UEFI kullanmayan anakart da kalmadı.

Burada bilgi veriyor:

• çok sağolun hocam içimde bir korku vardı rahatlattıniz beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Darkguarding3;
    Modern bioslar UEFI dir zaten, yeni anakartlar UEFI biosludur.

@Justhax;
    Oradan yazamiyorum burdan cevap vereyim sizede, sizdeki psu yu büyük ihtimal degistirmeniz gerekecek rx 590 icin 225w< harcar. Ramler tek kanal olunca bazi oyunlarda problem oluyor, ramden sebeb darbogaz olabilir. dual channel kullanmak cok daha iyi, fakat islemcinin zorlandigi oyunlar olacak orasi kesin, yinede bence is görür. Rx 580 de ekrankartina alternatif olarak düsünülebilir. Kasada anakart vidalarini bazookaya uygun yerlere alirsiniz. Kasanin önünde iceriye üfleyecek sekilde min bir fan olsun. (2 daha iyi mümkünse) bir de egzos fani arkaya ve yukariya takarsiniz. Son olarak ssd de alirsaniz, tamamdir :) (islemci sicakligina göre termal macun degisimi veya cpu sogutucu düsünülebilir ama suan belki gerek yok)

edit: sana yazmistim, ama mentionlamayi unutmusum kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 5 Ocak 2019; 22:27:51 >
  • Zaten kaç gün önce diğer sorularla bunuda sorduğun da uefi olduğunu cevapladım sana ben. Bundan sonra sormayın direk konu açın, vaktimi çalmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    hocam bu kadar kızmanıza gerek yok,siz çok emin demediğiniz için güvenemeyip açtım onun dışında dediğin her şeyi dikkate aldım ve şuanda zaten dediğiniz gibi bir pc den yazıyorum size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.