msi vr320 kullanıyorum diğer bilgisayarların wireles ağ gördüğü yerde benim bilgisayar bulmuyor airties wus300 wireless adaptörü bunu yükseltir mi ya da nasıl yükseltebilirim teşekkürler
Aynı sorun bende de war ve bu durum beni laptoptan soğuttu nasıl bir çözüm getirebilirizz
selam bende s430x var yeni kullanıyorum.Çok iyi anlamam ama muhetmelen wireless donanım driver yazılım aynı.laptopu ilk kurduğumda sizinki gibi kablosuz ağ olduğu halde görmüyordu. araç çubuğun sağında (saatin yanında) Ralink iconu var.üstüne gelip sağ tıklayınca menüde "Use Zero Configuration" seçeneğe tıkladıktan sonra sorun çözüldü.Tıkladıktan sonra"Use Zero..."seçeneği kalkıyor yerine "Use Raconfig..."diye seçenek geliyor.Bu pozisyonda iken bende çalışıyor.Wireless düğmesini de açmayı unutmyın.
bios update yada sürücü güncellemek sorunu çözebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: mahho88
bios update yada sürücü güncellemek sorunu çözebilir.
hocam dediğinizde haklı olabilirsiniz ama eğer kullanıcı çok yazılım donanım hakkında tecrubesi yoksa bios guncellemesine girişmemeli...sistemi tamamen kitleme ihtimali çok yüksek
gelelim wireless sorununa bende bir msı vr330x kullanıcıyım...kendi cd ile gelen driverlerin hepsini kurdum sadece cızırtı için nvıdıa için bir update yapılmıstı ve onu yuklemiştim..
msı da wireless pek iyi değil...diğer marka laptoplar 3-5 tane wireless gorurken bu sadece 1-2 goruyor...
herguzelin bir kusuru vardır...bununkisi ise wireless bence..
eger elinde wireless ile guncel driver olan varsa paylaşirsa belki sorun düzebilir..
uğraşmayın arkadaşar s430 var bende. wlan alıcı dandik
bende de VR330 var. wireless çekimi berbat. kullanılan donanımdan kaynaklanıyor sanırım (Ralink) Airties WUS-300 usb adaptör aldım. baya bi faydasını gördüm.
ben de sorunu airties wus300 ile çözdüm baya çekiyor
wireless alıcınızın modeli ralink RT2500 mü arkadaşlar eğer öyleyse mevcut driveri kaldırın kurulumda performans mode yi seçin microsoft zero konfigürasyonuda seçmeyi unutmayın, yalnız şunu unutmayın hiçbir zaman intelin alıcısı gibi performanslı çalışmayacaktır...
wireless alıcınızın modeli ralink RT2500 mü arkadaşlar eğer öyleyse mevcut driveri kaldırın kurulumda performans mode yi seçin microsoft zero konfigürasyonuda seçmeyi unutmayın, yalnız şunu unutmayın hiçbir zaman intelin alıcısı gibi performanslı çalışmayacaktır...