Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Stealth 14 AI Studio - Rtx 4060, Oled 43.000 TL Satın Al 4 Eylül 2025 18:20 1 1 MSI Stealth 14 AI Studio - Rtx 4060, Oled 43.000 TL 2025’in ocak ayında hepsiburadadan alınmıştır, dolayısıyla garantisi sürmektedir. Kutusu, faturası ve şarj aleti eksiksizdir. Cihazın ikinci sahibiyim geçtiğimiz günlerde satın aldım. Çalışmasında hiçbir problem yoktur, yalnızca eski sahibinden kaynaklı birkaç kozmetik kusurları var, bu sebeple fiyatı oldukça uygun yazdım. Aşağıda detayları yazıyorım. Satma sebebim pil performansından memnun kalmadım, ayrıca 100w altı pd ile şarj olmadığı için bir tık büyük adaptör taşımak zorunda kalıyorum. 14 inç oled ekranlı harici ekran kartlı alabileceğiniz en ucuz laptop olduğuna eminim. Özellikleri;14 inç 2.8K 120hz Oled ekranCore Ultra 7 155HRTX 4060 ekran kartı16 GB ram 1 TB SSDHer tuşu ayrı renk atanabilen steelseries klavyeKozmetik soruna gelecek olursak. Üst kapakta kapağı açmak için parmak koyulan alanda boya atmaları var. Alt kapakta fan bölümünde 1-2 yerde çok minik eğrilik var kullanıma etki yok dikkatli bakınca gözüküyor. Kasa kalitesi çok üst seviye olmadığı için çantadan çıkartırken biraz baskı yapılırsa böyle yamukluk olabilir. Klavye ve ekran bölümü tertemiz, genelde kapağı kapalı kullanılmış. Bunun haricinde göze çarpan pek bir şey yok. Dediğim gibi performansında teknik anlamda hiçbir problemi yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Air M1 8/256 - Pil Döngü:12 Sağlık:100 Sıfır Gibi - 17.500 TL Xiaomi Pad 7 + Klavye + Kılıf 15.000 TL MSI Stealth 14 AI Studio - Rtx 4060, Oled 43.000 TL Üst Seviye Kasa-7800x3d, Aorus Elite 9070 XT, X870 Tomahawk