Şimdi Ara

MSI Stealth 14 AI Studio - Rtx 4060, Oled 43.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI Stealth 14 AI Studio - Rtx 4060, Oled 43.000 TL

2025’in ocak ayında hepsiburadadan alınmıştır, dolayısıyla garantisi sürmektedir. Kutusu, faturası ve şarj aleti eksiksizdir. Cihazın ikinci sahibiyim geçtiğimiz günlerde satın aldım. Çalışmasında hiçbir problem yoktur, yalnızca eski sahibinden kaynaklı birkaç kozmetik kusurları var, bu sebeple fiyatı oldukça uygun yazdım. Aşağıda detayları yazıyorım. Satma sebebim pil performansından memnun kalmadım, ayrıca 100w altı pd ile şarj olmadığı için bir tık büyük adaptör taşımak zorunda kalıyorum. 14 inç oled ekranlı harici ekran kartlı alabileceğiniz en ucuz laptop olduğuna eminim. Özellikleri;

14 inç 2.8K 120hz Oled ekran

Core Ultra 7 155H

RTX 4060 ekran kartı

16 GB ram 1 TB SSD

Her tuşu ayrı renk atanabilen steelseries klavye

Kozmetik soruna gelecek olursak. Üst kapakta kapağı açmak için parmak koyulan alanda boya atmaları var. Alt kapakta fan bölümünde 1-2 yerde çok minik eğrilik var kullanıma etki yok dikkatli bakınca gözüküyor. Kasa kalitesi çok üst seviye olmadığı için çantadan çıkartırken biraz baskı yapılırsa böyle yamukluk olabilir. Klavye ve ekran bölümü tertemiz, genelde kapağı kapalı kullanılmış. Bunun haricinde göze çarpan pek bir şey yok. Dediğim gibi performansında teknik anlamda hiçbir problemi yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.