Şimdi Ara

[SATILDI] Xiaomi Pad 7 + Focus Pen + Klavye + Kılıf 17.000 TL

5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xiaomi Pad 7 + Focus Pen + Klavye + Kılıf 17.000 TL

Xiaomi Pad 7 - 18.03.2025 tarihinde hepsiburadadan alınmıştır

Xiaomi Pad 7 Klavye - 20.03.2025 tarihinde xiaomi internet sitesinden alınmıştır

Xiaomi Focus Pen - SIFIR KAPALI KUTUDUR (Görseldeki kalem ayrı satılmıştır, yerine sıfır kapalı kutu focus pen teslim edilecektir. Fatura tarihi 08.09.2025’tir.) 

Cihaz ve aksesuarlarında nokta kusur yoktur, sıfırı ne ise o şekildedir. Kutusu faturaları mevcuttur. Tabletin pil sağlığı %100 pil döngüsü 9. Ekranında çok kaliteli bir ekran koruyucu var, yurtdışından 500 tlye aldım ve almadan önce çok araştırdım. Kenarları kavisli ve görüntüyü bozmuyor. Klavyesi de aynı şekilde kutusunda durdu alındığından beri. Tamamen kenarda dursun bazen video izlerim diye almıştım ama onu bile yapmıyorum. Tabletin şarj aletinin jelatini bile üzerinde duruyor, hiç kullanılmadı. 

Yanında bir tane kılıf vereceğim (görseldeki kalem koruyuculu kılıf satılmıştır). Dileyen olursa ekstra farkla focus klavye de verebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mart 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.