Şimdi Ara

MSI seçim konusunda yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam bi karar veremedik yav :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Hocam bi karar veremedik yav :D

Hocam ben kafayı yiyeceğim.Kesin kararım MSI.Bu ikisi arasından seçim yapacağım ve siparisi hemen vereceğim.Vizelerim başlıyor,bu konuyla daha fazla uğraşmak istemiyorum.

Siz kararınızı verebildiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 965 olan işlemciler arasında uçurum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyThing

bence 965 olan işlemciler arasında uçurum yok

Nasıl hocam? Biraz daha açar mısınız?

Hangisini almamı önerirsiniz ve neden?

• Msi düşünüyorum ama amazondan alabilirsem. 970 ekran kartı yerine 6.nesil işlemci gtx960m daha iyi olur benim için zaten oyun amaçlı almayacağım

• kapısızköylü kullanıcısına yanıt
    hocam nesil farkı var işlemcilerde ama aralarında aman aman fark yok gtx 965 ekran kartı olan daha işinize yarar oyun oynayacaksınız muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    hocam ne için kullanacaksınız oyun için değilse biraz fazla değil mi
  • quote:

hocam nesil farkı var işlemcilerde ama aralarında aman aman fark yok gtx 965 ekran kartı olan daha işinize yarar oyun oynayacaksınız muhtemelen

Cizim programları kullanacağım hocam.Bazen de güncel oyunlardan oynarım ama çok oynamam.

güncel oyunlara bol bol yeter çzim programları ne kadar ağır bilmiyorum ama daha ucuz yollu birşet alabilirsiniz sizin tercihiniz ama
  • quote:

güncel oyunlara bol bol yeter çzim programları ne kadar ağır bilmiyorum ama daha ucuz yollu birşet alabilirsiniz sizin tercihiniz ama

Hocam aldığım makinenin beni 6 sene idare etmesini istiyorum.Tercih sebebim o yüzden MSI.Bir daha laptop almayacağım.Gerektiği zaman laptopun fanlarını temizlerim, termal macununu değiştiririm.Çift fan var zaten.Kasa kalitesi hoşuma gidiyor.Mg-Li metal alaşımları kullanılmış,hem sağlam hemde hafif.Yazılım desteği iyi.Vidalı ve kolay açılabilir.Ucuzdan pahalısı olmuyor hocam.3000 TL'lik bir bilgisayar alırım.Düşündüm de ama bir müddet sonra yetersiz gelicek.Teknoloji zaten ölü yatırım.Eskiyecek sonunda.Bari bizi memnun ederek eskisin.O zaman sıkıntı kalmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 21 Kasım 2015; 15:55:39 >
    anladım hocam sizin tercihiniz tabi ki hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

anladım hocam sizin tercihiniz tabi ki hayırlı olsun şimdiden

Teşekür ederim.

• quote:

hocam ne için kullanacaksınız oyun için değilse biraz fazla değil mi

After Effects, solidworks, grafik ve mühendislik zaman olursa arada kafa dağıtmak için oyun amaçlı. O yüzden 970in çok olduğunu düşündüm ama 960 ile daha uzun ömürlü bi kullanım elde edebilirim diye düşündüğüm. 950m li msi modelleri biraz daha uygun ama aynı fiyata imkan olursa amazon çok daha uygun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.