Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI Rx6600xt 6400TL-SAPPHIRE Rx 6600x 6300TL , GIGABYTE Rx5600xt 5300TL

-
-
Yalan konuşup yapılmamıştır diyebilirdim , 5-6 ay mining yapılmış bir kartta bir sorun olma ihtimali yok , yıllardır mining yapılan kartlar var taş gibi oyun oynatıyorlar. bir kaç ay sonra bu fiyatlara kart bulunamayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Tabikide diyebilirdiniz ama uzun zamandır kart piyasasını takip ettiğim için bu şekilde dedim. Umarım en kısa zamanda satarsınız
-
6600 xt ile aynı oyun performansına sahip , 2 katı mh veriyor. mining tekrar başladığında bu kartları rüyasında bile göremez. 3 gün önce 7700 TL 5700 xt sattım. piyasadaki oyunların % 95 ini 2k full çözünürlükte oynatan bir kartı kaç TL ye satmam lazım ?
-
Hocam serbest piyasa var istediğiniz fiyatı yazmakla özgürsünüz ben yada başkası şu fiyat dese muhtemelen sizin için önemsiz olacaktır çünkü ürün sizin. Sadece forumda yeni olduğunuz için bu formdaki iş akışından kısaca bahsettim. 2-3 ayda olsa mining yapılan kartlar zor gidiyor burda. Çünkü mining yapılan kartlar garanti dışı kalıyor Haa benim takıntım yok bütçem olsa 5600xt yada 6600xt yi alırdım sizden.
Önceki mesajda dediğim gibi umarım en kısa sürede satarsınız.
-
Sadece burada değil 5 farklı yerde satışta .. msi 2080 ti ekran kartım ile 1 yıl mining yaptım , macun ve termal ped değişimi için garantiye yolladım 2 hafta sonra tüm işlemler yapılıp bana gönderildi. başka kartlarda fan değişimi talep ettim , tamiri yapılıp bana geri gönderildi. bios mod değişip orjinalini yüklediğim kartı bile garantide bakım yaptırdım. Sana kim garanti dışı kaldığını söyledi ? Kim nasıl anlayabiliyormuş mining yapıldığını ?
-
Asus 6700xt 7399 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzenledim dostum mesajı
Frekans çakışması oldu pardon
En Beğenilen Yanıtlar

Dostum forumda yeni olduğun için bilmiyorsun belki ama bu forumda minnig yapılan kartlara bu fiyatları zor verirler. |
Benzer içerikler
- feyree 22kw
- hyla süpürge fiyatı
- yurt dışı telefon fiyatları
- gonal f 900 fiyat
- btk geçici kayıt
- 16k tv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X