Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI RX 480 GAMING X 8GB Ekran Kartı Satın Al 21 Ekim 2021 22:35 1 1 MSI RX 480 GAMING X 8GB Ekran Kartı Merhabalar,Kart 2018 yılında, çalıştığım inşaat şirketinde mühendisler çizim yapsın diye alınmış kartlardan biriydi. Daha doğrusu komple sistem toplamıştık, ekran kartı olarak RX480 seçtik. Kasalar birkaç ay kullanıldı fakat işler yolunda gitmeyince boşa çıktı. Boşta kalan kasalardan birini de ben satın aldım... Karta sahip olma hikayem bu.Kasa toplanmış olarak geldi sipariş verdiğimiz TGAR Bilgisayar'dan. Kutusu yok bu yüzden. Fakat elimdeki eski sistemime ait GTX 770 kutuma sığdırabildim. Kart kutusunda yatıyor şu an. Dizüstü bilgisayarımda takılıyorum.Akşamdan akşama oyun, film, dizi vs. için kullandım. Mining görmedi. Giriş seviyesi teorik bilgiye sahibim mining hakkında, pratikte başvurduğum bir para kazanma metodu değil zaten.*1070 TI + 1080 + 1080 TI + 2060 gibi kartlarla mantıklı takas tekliflerine açığım.*Yalnızca İSTANBUL içi alışveriş düşünüyorum. Al gülüm ver gülüm, herkesin kafası rahat bir alışveriş olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI RX 480 GAMING X 8GB Ekran Kartı [Satıldı] Asus HD 6870 (300 TL)