Şimdi Ara

Msi RTX 2060 Satılık 3700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Msi RTX 2060 Satılık 3700

Msi Rtx 2060 kartımı 4000 liraya satıyorum. Pazarlık düşünmüyorum. Satış yapma sebebim mevcut sistemde 3070ti a geçiş yaptım. Adresten teslim alabilirsiniz veya ödeme sonrası kargo ile gönderim yapabilirim.

Fiyat revize edildi forumdan bir arkadaşın uyarıları doğrultusunda.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Seni nasıl memnun ederdi? Bedava olarak satarsa mı? Alacak mısın? Hayır. Amacın ne? Kendisi de bilmiyor. Bulunduğu yerde yapacak bir şeyi yok sanırım, satıcıların mesajlarına boş boş cevaplar yazmak en büyük hobisi...

senin gibi bilgisiz insanlar pahalıya kart almasın diye yorumlarım.buyur indirimsiz fiyatı olan 4600 liraya satın al bu kartı güle güle kullan.

Bilgisiz demişin. Benim gibi en az yüz kişinin satışının altında mesajın var. Bu kişilerin hepsini aynı ithamla suçluyorsun o zaman. Amacın satın almak değil. Senin amacın suyu bulandırmak, ortalığı karıştırmak. Bu foruma girmeyi bilen birinin bilgisiz olduğunu düşünmüyorum. En azından fiyat araştırmasını bilen kişiler. Ben de onlardan biriyim. Sen nesin? Amacın ne? Satın almak olmadığı kesin.

Öncelikle dediğin kartın sıfırını Vatandan 19K ya alabilirsin diğer sitelerden de güvenip alırsan 15K lardadır. Benim kart vatandan alınma sıfır. Hatta daha almadım alacak olan varsa gidip beraber de alabilir. Tekrar ediyorum alacak olan varsa. Yoksa da o benim sorunum senin değil.

Sana gelecek olursak sen bana değil kendine bak. Her satıcıda yorumun var. Her beğenmediğin fiyatı eleştirmişsin. Kaçını satın aldın? İnsanlar senden izin mi alacak koyacağı fiyat için. Alacaksan teklif ver almayacaksan da boş boş meşgul etme insanları...

Daha Fazla Göster
  • Merhaba ilana resim eklermisiniz rica etsem.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.