Şimdi Ara

MSI Radeon R9 290X GAMING TWIN FROZR 4S OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MSI Radeon R9 290X GAMING TWIN FROZR 4S OC

http://videocardz.com/48482/msi-shows-radeon-r9-290x-gaming-twin-frozr-4s-oc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 15 Aralık 2013; 0:22:24 >

• Görmeyen duymayan, bilmeyen varsa, yukarıda dursun.
  • vayy asustan sonra msi gorduk inş.makul bi fiyatta çıkar en azından 780 ti yle aynı fiyat bandında olsun
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Bu kartların amacı fiyat/performans, en az 100-150 TL daha ucuz olur.(Özel soğutmalı fiyatları kıyaslarsak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

vayy asustan sonra msi gorduk inş.makul bi fiyatta çıkar en azından 780 ti yle aynı fiyat bandında olsun

En az arada 300TL fark olmali.780ti 1800TL ye bulunabiliyor haliyle 290x inde 1500TL civari olmasi gerekiyor.Acikcasi 100 200tl icin cogu kisi 780ti tercih edecektir.
  • MSI iki serisini tanıttı,
    ASUS şu anlık tek serisini tanıttı,
    GIGABYTE'ta tek seri var, o tanıtıldı.
    SAPPHIRE gösterdi gösterecek, büyük ihtimal iki-üç seri olacak.
    Diğer firmalara gerek yok, 290Xlerden sonra hemen 290lar gözükür.
    MSI Lightning, tanıtılırsa ASUS DirectCU II TOP ve ASUS Matrix Platinum ile SAPPHIRE Dual X modelleri diğer modellere göre önde olur, fiyatlara göre tercih edilmesi gereken modellerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

vayy asustan sonra msi gorduk inş.makul bi fiyatta çıkar en azından 780 ti yle aynı fiyat bandında olsun

En az arada 300TL fark olmali.780ti 1800TL ye bulunabiliyor haliyle 290x inde 1500TL civari olmasi gerekiyor.Acikcasi 100 200tl icin cogu kisi 780ti tercih edecektir.

Haklısınız.

100 - 200 TL olursa ve de bu kadar bekleme zamanı da düşünüldüğünde AMD kendini yakmış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Bence artık tek karta bu kadar para verilmemeli, 290 veya 780 çift kart kullanılmalı.
  • msi nasıl ürün satacağını biliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

Bence artık tek karta bu kadar para verilmemeli, 290 veya 780 çift kart kullanılmalı.

290x ve 780ti 2k ve uzeri cozunurlukler icin gerekli.FHD icin 290 ve 780 2-3 yil yeterli gelecektir.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    2K ve üzeri çözünürlükler, yeni teknoloji olduğundan ve az ürün olduğu için, kullanıcının cebini yakıyor.Bu yüzden bence 290 veya 780 çift kart olarak en az 3 sene kullanılmalı, sonra genel duruma göre, bütçeye bağlı olarak monitör ve ekran kartı alınmalı.
  • hadi gel 290x
  • Joker38 kullanıcısına yanıt
    Yılbaşında muhtemelen Vatan'da olacak, %30 indirime yetişirlerse çok çok iyi olur.(Buna 290lar da dahil ve sadece ASUS ile MSI markaları)
  • hocam fiyat ne kadar olur aceba çok merak ettim
  • Joker38 kullanıcısına yanıt
    Maximum, taş çatlasa, en kötü ihtimal(genel olarak) 1800 TL.Tabi bu fiyat Vatan'da, 1500-1650 TL seviyelerine kadar düşebilir.
  • 290, 290X e çok yakın performans veriyor, 290X alacak adam aradaki farkı verip 780Ti alır. Ama özel soğutmalı düz 290' ler f/p kartları olur diye düşünüyorum.

1080P'de 120Hz hariç hiçbir oyunda böyle kartlara gerek olduğunu düşünmüyorum. GTX580 gibi kart ile bir iki önemli ayarı kapayıp BF4 'de Custom Ayarlarda (Ultra High Medium hepsi var) çok iyi grafikler elde edilebiliyor. Örneğin FXAA ve MSAA beraber açan çok insan görüyorum duyuyorum ekran bulanık oluyor ikisini de açma. Shadow Lightning ayarları Medium gayet yeterli. MSAA x8 ile x16 farkını hatta x4 x16 farkının ne önemi var. Ambient Occulusion çoğu zaman kart yetsede kapatıyorum büyük bir fark göremiyorum. Yani uzun lafın kısası herşeyi ultra yapında aslında daha iyi grafik görmüyoruz hatta daha bulanık (MSAA+FXAA) saçma sapan grafikler ile bile karşılasıyoruz.

Genel olarak ekran kartına verilen paraya da acıyorum bu kartı al 1 sene sonra yarı fiyatına satamazsın. 2 sene sonra ise 1/4 fiyatına zor satarsın. O yüzden ihtiyaç varsa CF, SLI yapmak lazım zararı minimize etmek için.

•  MSI Radeon R9 290X GAMING TWIN FROZR 4S OC

• Bakalim fiyata gore hareket edicem. Insanlar gereksiz oldugunu soyluyorlar. Ama bu kart beni 5 yil goturecekse pekte gereksiz degildir gibi
  • 5 yıl diyorsan al veya al demem ama, ileride CF yap.290'la mı yoksa 290X'lemi CF yapabileceğin bütçene bağlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.