Şimdi Ara

MSI R9 390 ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım 94 dereceye kadar çıkabiliyor oyun esnasında. Kaç dereceden sonrasında yanma riski vardı arkadaşlar ?

• Sıcaklık sınırını düşürebilirsiniz. Voltajı düşürebilirsiniz. Eğer kart sorunsuz çalışıyorsa kartta sorun yok, kasadaki hava akışında sorun vardır.
  • hocam bir sıkıntı var. o kadar olmaması lazım. imzamda 9 tane oyun testi var. Evim çok sıcak olduğu için fan hızlarını oyunlarda %60-70 olarak ayarlıyorum 70 dereceyi geçmiyor. Fan hızlarını dediğim gibi yaparak deneyin birde. afterburner veya amd overdrive kullanarak yapın, msi gaming app'i kullanmayın saçma bir program çünkü.
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun videoları gelecek mi ?
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    Tamam sağol biliyorum o konuyu.
  • Dakka 1 gol bir yeni çikti kart bismillah daha tipik amd problemi ucuz et olayi türkiye normal bunlar aliştik artik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS R9 380 STRIX FAN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi ve ısınma kelimeleri birbirine zıttır kasanın hava akışı dandik ise ısınması gayet doğaldır kasada egsoz fan yok herhalde ?
  • Arkadaşlar Hava akisi kotuydu. Kasa masa altindaydi masanin uzerine koydum kapaklari acik sekilde. Max 75 80 derceyi goruyor. Bu arada islemci fanindan Baska fan yok kasamda.

Bi arkadas Msi gaming app kullanma demis ama oyunlarda cok işime yarıyor. Film modunda oyun oynamak zevkli oluyor :)

Ayrica bana uygun butceli fan önerebilirmisiniz arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Arkadaşlar Hava akisi kotuydu. Kasa masa altindaydi masanin uzerine koydum kapaklari acik sekilde. Max 75 80 derceyi goruyor. Bu arada islemci fanindan Baska fan yok kasamda.

Bi arkadas Msi gaming app kullanma demis ama oyunlarda cok işime yarıyor. Film modunda oyun oynamak zevkli oluyor :)

Akasa Apache fanlardan 2 tane kullanıyorum. Yine bile HD6870 kartına voltaj düşürme yapmam gerekiyor ama bunlardan sonra ekran kartının fan sesini arttırdığını duymadım. 60 dereceyi de geçmiyor.
    Sizin de benzer şekilde voltaj düşürme yapmanızda, 2-4 sayıda 12 cm fan kullanmanızda yarar var. Kart kendi kendini soğutamıyor, temiz havanın kasa içerisinde ulaşması gerektiği için.
  • quote:

Arkadaşlar Hava akisi kotuydu. Kasa masa altindaydi masanin uzerine koydum kapaklari acik sekilde. Max 75 80 derceyi goruyor. Bu arada islemci fanindan Baska fan yok kasamda.

75 nereye 95 nereye. Folyoya sarsan bu kadar fark olmaz. Güzel bir kasa al bol fanlı. 70 dereceyi geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Akasa Apache fanlardan 2 tane kullanıyorum. Yine bile HD6870 kartına voltaj düşürme yapmam gerekiyor ama bunlardan sonra ekran kartının fan sesini arttırdığını duymadım. 60 dereceyi de geçmiyor.
    Sizin de benzer şekilde voltaj düşürme yapmanızda, 2-4 sayıda 12 cm fan kullanmanızda yarar var. Kart kendi kendini soğutamıyor, temiz havanın kasa içerisinde ulaşması gerektiği için.

Peki hocam voltaji msi afterburnerden mi düşüreceğiz ? Kac olmalı voltaj?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

75 nereye 95 nereye. Folyoya sarsan bu kadar fark olmaz. Güzel bir kasa al bol fanlı. 70 dereceyi geçmez.

Aklımda zalman z11kasa almak var ama gel gor ki para kalmadı. Zaten kasadan önce anakartla işlemci Değisicek :)

Bu arada ben hiç ayarlarinla falan ugrasmadim. Varsa bi ayari fln yapalım yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Peki hocam voltaji msi afterburnerden mi düşüreceğiz ? Kac olmalı voltaj?

1.03v'de 1GHz saat hızında çalıştığı söyleniyor. Sizin deneme yanılma yapmanız lazım. Daha fazla da olabilir; kullanacağınız programlar MSI Afterburner, Ati tray tools gibi programlar.

• 93 derece normal değil 82-85 max yapmaya çalış

kasa için havalandırma iyi mi
    kasa rahat hava alıyor mu
    ortam sıcaklığı kaç derece
    kartta oc varmı

bunlar önemli etkenler
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    94 derece karta normal voltaj dusurun demek neyin kafasi adam oc yapmamiski voltaj dusursun target dusursun hadi dusurdu ozamanda clock dusmiycekmi

Hocam fanlarin calisip calismadini devir artirip artirmadini gozle konrol edin msi ab gibi bir programla fani 70 derecede %70 gibi ayarlayip deneyin 75 leri geciyosa yan kapak acik deneyin yan kapak acikken sicaklik duserse kasaya fan takviyesi yapin 94 derece anormal bi deger okadar pc ekran karti gecti elimden 94 derece hic gormedim osd de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 25 Temmuz 2015; 13:13:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4gun sonra eve geldiğimde fan takviyesi de yapicagim.

• Fanların profilini cooler mode al.
  • Arkadaşlar fan yerine zalman z11 kasa alsam nasil olur acaba? Zaten kendiliğinden fanla geliyor diye biliyorum. Sizce nasil olur ve kac fan ile birlikte geliyor?

• kartın asic değerine bir bak, gpu-z programını indirip bakabilirsin... gpu z asic yazarak google görsellerden nasıl bakıldığını öğrenirsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.