Şimdi Ara

Msi r9 380 ısınma problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • r9 390 ile 70 dereceyi geçmiyorum crysis 3 black ops3 daying light gibi oyunlarda daha 70 derecenin üstünü görmedim 65 derece ise normal
  • Yükte 80-85 normal değerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

doverim hepinizi ben asus 380 ile 77 derece goruyorum adam 65 dereceye cok diyor.

msi ın soğutma çözümünü çok başarılı buluyorum, 3. fan yerine fan yapraklarını 10.2cm yapmış totalde %20 daha fazla hava akımını daha az ses ile vermiş. en büyük fanlara sahip soğutucu. yanlız metenin dediği nerde yazıyor içinde sıvı mı var bunların.

5 tane boru var ya solucan gibi ızgaraların her yanına uzanan. İşte, onlar.
    [Resim]

Onların içinde sıvı yok hocam sıvı soğutma ayrı bir olay onların içinde hava var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 20 Kasım 2015; 11:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

doverim hepinizi ben asus 380 ile 77 derece goruyorum adam 65 dereceye cok diyor.

msi ın soğutma çözümünü çok başarılı buluyorum, 3. fan yerine fan yapraklarını 10.2cm yapmış totalde %20 daha fazla hava akımını daha az ses ile vermiş. en büyük fanlara sahip soğutucu. yanlız metenin dediği nerde yazıyor içinde sıvı mı var bunların.

5 tane boru var ya solucan gibi ızgaraların her yanına uzanan. İşte, onlar.
    [Resim]

Onların içinde sıvı yok hocam sıvı soğutma ayrı bir olay onların içinde hava var

Senin de kanında oksijen var, ona bakarsan.

• borularin icinde cok yogun gaz var ben testere ile sycthe marka bir fanin borularini kesmistim su gibi bisi cikmisti icinden bir iki damla ama gaz varmis komple sivi yok yani oyle olsa akardi.silverstone ar01 icin tuplu ve ofkeli esprimi belki gormussunuzdur LPG varmis icinde ama karisim gaz sadece o degil.

benim kasa sogutmam iyi degil soyle ki corsair obsidian 650D 2 200 mm 2 de 120 mm fan var ama fan kontrolcu de var kistim dibine kadar kafam goturmuyor fan sesini o yuzden kasa iyi hava alip atamiyor.asus 77 derece gorduyse uzay montaj sistemime taksam buz gibi calisir.280x vardi bu kasada yazin 95 derece bile gormustu simdi uzay montaj kasada ne ses var ne sicaklik var o yuzden benim sicakligi referans almayin asus sicakmis msi iyiymis demeyin.
  • Biraz hortlatmak gibi olacak ama kusura bakmayın.
    Bende bu kartın 4gb versiyonu var.Son iki gündür boştayken aşırı ısındığını farkettim.Gpu tweak ten baktığımda gpu ve memory clockları full hızda çalıştıklarını gördüm.Sanırım ısınmayı bu yüzden yapıyor. görev yöneticisinde gpu %1 kullanılıyor görünüyor ama gpu tweak ve ısınması öyle demiyor.driverları silip tekrar kurdum virüs taraması yaptım sonuç aynı.Nası bir çözüm önerirsiniz.
    Bir de ilginç bir dipnot ekleyeceğim bu durumla ilgili.Görev yöneticisini ilk açtıgım anda %100 görünüyor sonra bu %1 2 ye düşüyor ve görev yöneticisi açıkken memory ve gpu clocklar boşta olması gereken değerlerde seyrediyor.Yöneticiyi kapattıgım gibi tekrar fulleniyor.Acaba kendini bir şekilde gizleyebilen bir mining virüsü ile mi karşı karşıyayım ?
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.