Şimdi Ara

MSI R9-280X TwinFrozr Gaming 3G OC Edition İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel kart ve bir o kadar güzel bir inceleme, elinize sağlık hocam.

yalnız MSI GTX670 PE TF IV'dün standart hızdaki BF3 min. FPS'de bir gariplik var bence.

fazla düşük ve GTX660'dan bile daha az performans vermiş durumda.

acaba ölçüm hatası mı oldu?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Mayıs 2014; 22:55:17 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Guzel bir inceleme olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • Güzel inceleme,sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    1.5 V ve 1500 MHz denilen bellekleri Asus 1.6V 1600 MHz'te çalıştırıyor ve soğutucu da koymuyor.Mesela MSI versiyonda var.Ayrıca bir soru sorayım kartın soğutucusunu çıkarmak garantiyi bozar mı?

Teşekkürler uyarı için.Baktım tekrar 48 miş min fps.32 filan olsa anlarım yanlış basmışım derim ama 23 ün 48 le alakası da yok.

@malicalik13

Bozuyor.Vidanın üstünde etiket var çünkü.Ama Sapphire de yok mesela. Ben daha önceden açılmış kartları yolladım garantiye (tabi vidaları filan sökerken dikkat ettim, boyası filan atmasın diye tornavidanın ucuna bez bağladım) sorun çıkmadı hiç.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • İnceleme guzel olmus hafif mizah cok hoauma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.