Şimdi Ara

MSI R9-280X TwinFrozr Gaming 3G OC Edition İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam alınmayı ama biraz şasırıdm size :D
    r9 280x kotu dedınız
    benım ne kullandıgım bır bılseniz
    HD4350 degiştme fırsatım olmadı :d
    World Of Tanks / Steam = DaniCalifornia ## BF4 / Titanfall / Origin = DaniCaiifornia
    Nefret, insanlara öğretilir ve eğer nefret öğretilebiliyorsa sevgi de öğretilebilir.” Nelson Mandela
    Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.
  • @narnia127

Oyun testleri başlamadan hemen üstte Sentetik Testler başlığı altında ekli zaten.

@Un4Given35

Kartın genel performansından memnunum 1080p için yetiyor bana ama overclock açısından başarısız olduğu için kötülediğim nokta o.

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

@narnia127

Oyun testleri başlamadan hemen üstte Sentetik Testler başlığı altında ekli zaten.

@Un4Given35

Kartın genel performansından memnunum 1080p için yetiyor bana ama overclock açısından başarısız olduğu için kötülediğim nokta o.

sizde haklısnız aslında o kadar kart kullanmışsınız :D
    PSN : DaniCaliforniaTR / PS4 War Thunder
    World Of Tanks / Steam = DaniCalifornia ## BF4 / Titanfall / Origin = DaniCaiifornia
    Nefret, insanlara öğretilir ve eğer nefret öğretilebiliyorsa sevgi de öğretilebilir.” Nelson Mandela
    Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.
  • Fena değil kart, oc olmaması dışında işini yapmış.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Hocam sanırım bütün ekran kartlarının online oyunlardaki performansları epey farklı çıkıyor. BF4 de 35-80+ fps alıyorken , aion online,da kalabalık yerlerde 20 lere kadar düşüp çıkabiliyor
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Hocam sanırım bütün ekran kartlarının online oyunlardaki performansları epey farklı çıkıyor. BF4 de 35-80+ fps alıyorken , aion online,da kalabalık yerlerde 20 lere kadar düşüp çıkabiliyor

Online oyunlarda özellikle harita da çok kişi varsa işlemciye daha çok yük biniyor. 2500k 5.4 ghz de bile hiç bir oyunda sorun yokken bf3 multide gpu kullanımı dalgalıydı 670 sli zamanlarında. Hatta 3930k kullanan bir arkadaş bile 4.5 ghz ye çekince düzelmişti gpu kullanımları.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Hocam sanırım bütün ekran kartlarının online oyunlardaki performansları epey farklı çıkıyor. BF4 de 35-80+ fps alıyorken , aion online,da kalabalık yerlerde 20 lere kadar düşüp çıkabiliyor

Online oyunlarda özellikle harita da çok kişi varsa işlemciye daha çok yük biniyor. 2500k 5.4 ghz de bile hiç bir oyunda sorun yokken bf3 multide gpu kullanımı dalgalıydı 670 sli zamanlarında. Hatta 3930k kullanan bir arkadaş bile 4.5 ghz ye çekince düzelmişti gpu kullanımları.

Bende tam bilemiyorum ama 660ti 760 ve 770 denemiş biri olarak online bir oyunda ekran kartı olarak ,saniyelik donmalardan, fps çakılmalarından kaçabilmiş değilim. İşlemcinin bu konudaki ghz hızı tabanının ne olduğunu kestiremiyorum. 4.4 olmadığı kesin. belki intel'e terfi etmek gerekiyor.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma

• Thief ve Metro Last Night sonuçları da eklenmiştir.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • bf4te kart düşük skor almış ben msi gtx770 gaming ile multi 64 kişilik haritada 88 fps ortalama alıyordum single playerdede 67 fps ortalama alıyordum bu sonucları fraps benc ile almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 28 Şubat 2014; 18:58:14 >

2014-02-14 19:42:31 - crysis3
    Frames: 9716 - Time: 300000ms - Avg: 32.387 - Min: 21 - Max: 49

not: bendeki kart msi gtx770 tf gaming lite edition'du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 28 Şubat 2014; 19:02:11 >
    Kartınız hayırlı olsun oyun videolarını hangi programla çektiniz?

Tashgar bölümündeki ilk 2 dakikası filan alındı o skorlar. Zaten oyun kendi akıyor orada ondan yanılgı payı en az olur diye orayı seçtim.Gpu kullanımı %98 altına düşmedi. Tam farkı görebilmek için aynı test sisteminde aynı şartlar altında test etmek lazım

@mertov

Afterburner la kaydettim.
    bende oyunun il basından itibaren aldım kartı geçen pazartesi sattım artık hd7870 ile yoluma devam ediyorum birde bf4 singlede mı aldın o ortalamayı çünkü bana baya düşük geldi ben singlede oynadıgımde fraps benc yapmıstım 67 ortalama vermişti belki haritadanda kaynaklı olabilir sakıncası yoksa bf4 shangaide 5 dklık bir benc alırmısın acaba
    Hocam bana yardım etse etse ancak siz edebilirsiniz.280X almakta karar kıldım ancak bir türlü karar veremiyorum.Toxic kadar pahalı olsun istemiyorum.Bu kartta da VRMler aşırı ısınıyormuş MSI yeni Bios falan yayınlamış.Testlerinize baktım çok da yüksek gibi değildi.Sizce nasıl kart?Asus R9 280Xte çok artifact sorunu oluyormuş bellekleri soğutulmadığı için sizce hangisi seçilmeli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: malicalik13

Hocam bana yardım etse etse ancak siz edebilirsiniz.280X almakta karar kıldım ancak bir türlü karar veremiyorum.Toxic kadar pahalı olsun istemiyorum.Bu kartta da VRMler aşırı ısınıyormuş MSI yeni Bios falan yayınlamış.Testlerinize baktım çok da yüksek gibi değildi.Sizce nasıl kart?Asus R9 280Xte çok artifact sorunu oluyormuş bellekleri soğutulmadığı için sizce hangisi seçilmeli?

O sıcaklıklar Delta cinsinden yalnız.Yani odayı 0 derece kabul edin bu sıcaklıkları baz alırken.Oda 25 dereceyse 25 derece eklersiniz bu sıcaklıklara.Onun dışında kartı mecbur stok hızlarda kullandım zaten gram overclock olmadığı için.Şu an mesela Toxic 280 var elimde alet stok voltajla 1200 MHZ görüyor.En son 1.3 voltajla 1235 Mhz filan gördü.Ama yinede MSI TF 3G den daha iyidir Asus DCTII.

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,o serinin de artifact sorunu varmış.780'den soğutucuyu direkt aldıkları için VRAMleri soğutmamışlar ve ayrıca Samsung yerine Hynix bellekler kullanıldığı için artifact sorunu oluyormuş.En iyisi sanırım R9 280X V2'yi beklemek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: malicalik13

Teşekkürler,o serinin de artifact sorunu varmış.780'den soğutucuyu direkt aldıkları için VRAMleri soğutmamışlar ve ayrıca Samsung yerine Hynix bellekler kullanıldığı için artifact sorunu oluyormuş.En iyisi sanırım R9 280X V2'yi beklemek...

Elpida desen anlarımda hynix dünyanın en büyük mellek üreticilerinden biri.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.