Şimdi Ara

MSI R7 240 2 Gb 128 bit mi? Gt 730 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığa öyle ucuz yollu oyunları açabilecek low veya orta ayarda oynatabilecek fiyat aralığı max 250 olan bir kart lazım daha ucuz olursa iyi olur dedi bende bu 2 si arasında kaldim. R7 240 daha iyi duruyor sanki oyun videolarina baktim ordan bir çıkarım yaptim. Bilen arkadaşlar yardim ederse cok memnun kalirim teşekürler!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir cevap verecek yok mu? Kaldık 2 si arasında yardım ediniz lütfen!!
  • 2. el ekran kartı bakmanı tavsiye ederim en azından daha fazla performans alırsın bkz: Gtx 660
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    bence r7 240 birde a10 işlemci amd aldınmı hbyrit crossfire akar 2kat performans alırsınız ekran kartindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Arkadaşlar bir tanıdığa öyle ucuz yollu oyunları açabilecek low veya orta ayarda oynatabilecek fiyat aralığı max 250 olan bir kart lazım daha ucuz olursa iyi olur dedi bende bu 2 si arasında kaldim. R7 240 daha iyi duruyor sanki oyun videolarina baktim ordan bir çıkarım yaptim. Bilen arkadaşlar yardim ederse cok memnun kalirim teşekürler!!!

hangisi sana daha yakın geliyorsa onu al. çünkü bunlar en düşük ekran kartları, aralarında çok fazla bir fark olmaz.
  • Ahmetsarıalioğlu A kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata gtx 460 buldum ona ne dersiniz? Dahami mantıklı olur yoksa eski model hiç bulasmim mi? Performans videolarinda geçiyor bu kartları?

• quote:

Aynı fiyata gtx 460 buldum ona ne dersiniz? Dahami mantıklı olur yoksa eski model hiç bulasmim mi? Performans videolarinda geçiyor bu kartları?

2 gb hd7850 gibi kartlara baksan daha mantıklı ama işlemci ve Psu nedir onu sormak lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gtx 460 daha iyi.

sana dediğim gibi, hangisi daha çok kafana yatıyorsa onu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetsarıalioğlu -- 20 Şubat 2016; 8:26:26 >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle işlemci i3 3.1 ghz model numarasını bilmiyorum. 400 lük psu var. Zaten bu dediğim kartlar tak çalıştır kartlar ek güç istemiyor sanırım bu psu da yeterli olacaktır diye dusunmekteyim

• Ahmetsarıalioğlu A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam saolasin. Bu paraya en iyisini almak için önerilere ihtiyacım var :) suanlik 460 gibi duruyor. Hd 7850/yede bakicam.

• quote:

Tamam hocam saolasin. Bu paraya en iyisini almak için önerilere ihtiyacım var :) suanlik 460 gibi duruyor. Hd 7850/yede bakicam.

sana bir sır veriyorum pm den.
  • quote:

Gtx 460 160w hd7850 120 w çekiyor benim bildiğim 400w psu hele kalitesizse kaldırmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.