ekran kartını ve Psuyu degıstırdım ve sıkıntı basladı Sıkıntı şu sistem boşta iken ısı sıkıntısı yok fakat Crysis2-hunted demon's force-COD Black ops gıbı oyunları full ayarlarda actıgım zaman kasada ısınma oluyor harddıskın hızasından alta dogru muntazam ısınıyor degerlere bakılınca sıkıntı yok gıbı gozukuyor ama harddıskı olcemedım fakat ısınıyor işlemcı ısısı 55-65 ekran kartı 55-65 anakart 65 derece civarı seyredıyor sistemde sıkıntı yok gıbı gozukuyor ben soyle bır tahmın yuruttum sanırım ekran kartının fanından yayılan sıcaklık tahlıye olanakadar sıstemı ısıtıyor bu durumdan nasıl kurtula bılırım kasanın ön tarafına bir fan daha taktım sıkıntı devam edıyor bu ısı olayı havaların sıcak olmasıda etkılıyor ama durum sızce normalmı yanı yukarıda verdıkımdegerler oyun sırasında normalmı yoksa benmı heyecan yapıyorum yorum ve önerılerınız ıcın sımdıden tesekkurler
Sıcaklıklarda hiç bir sorun yok. Bende oyun sırasında CPU da GPU da 70C'den aşağı inmiyor.
Kasa modeli ne bilmiyorum ama, arkaya mutlaka egzoz fan takın. Takabileceğiniz yer varsa üste de fan ekleyin.
Öncelikle teşekkürler hocam kasa modeli normal oyuncu kasa falan degıl yanı ısı dün 76 yı gordu yan kapagı cıkarttım 68 lerde gezıyo suan iki tane fan alcam