_____________________________ |
MSI B650 TOMAHAWK WIFI VS MSI B650 GAMING PLUS WIFI

-
-
tabiki tomahawk ama amazondaki kampanyadan ise bitti bile
_____________________________ -
Tomahawk + 7800X3D ikilisini kullanıyorum. Sistemim sorunsuz ve stabil. Tomahawk tavsiye ederim.
Selam , ben 7700 ve 7500f ile gaming plus modelini kullandım . Yazın biraz bioslar b650 msilarda sıkntılıydı sonradan yeni gelen bioslarla ve birkaç bios ayarını enable yaparak çoğu şey düzeldi.
Sorulan soruda tomahawk üst modeli oluyor bütçe varsa ilk olarak o tercih edilir. Ama gaming modeli de üzmez vrm yapısı faz yapısı iyi bir anakart. Fiyatı biraz daha uygun tabi.
Ufak bir tavsiye sadece, x olan işlemciler gereksiz yere çok ısınıyor 7600x te gördüm kullanırken. X olmayan modelleri tavsiye ederim 7700 veya 7900 işlemci olarak. @Batmanlı Betmen
_____________________________ İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma. -
Çok teşekkürler
VRM yapısı ve bileşen kalitesiyle Tomahawk, parasını kesinlikle hak eden bir anakarttır.