Şimdi Ara

MSI PE70 vs. Monster ABRA A7 6.2.3 Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.pcdepo.com/msi-pe70-2qe-410xtr-notebook

Monster ABRA A7:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2-3.html

MSI'ın ekranı daha iyi büyük ihtimalle ayrıca 16 gb ram mevcut, 1tb hdd var ve daha hafif

Monster'da parmak izi sensörü dışında önemli bir artı yok gibi ama emin olamadım ya da aradaki farka ssd mi taktırsam monster'a. Arada sıkıntılar olsa da monster'ın ilgili olması pcdepo'ya göre büyük avantaj. En erken 2 hafta sonra alacağım büyük ihtimalle

Genellikle tasarım, mühendislik gibi alanlarda kullanmayı düşünüyorum oyun mutlaka oynarım ama öyle arada takılmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srenkenstein -- 19 Ekim 2015; 23:12:04 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğin monsterı kullanıyorum şuan ben. dışı kauçuk bunu bilmen lazım. en ufak ıslak elle falan kullanılmıyo bunu bil bide mesela ben sık sık maç oyunu oynarım parmaklar wasd ve yön tuşlarının üstündeyken bileklerimin kauçuk yere değdiği yerler laptopa şöyle bi yandan doğru bi açıyla baktığında oralar daha koyu gözüküyor. ha bu abartılcak bişey değil bence ama sen önemseyebilirsin diye söyliyim dedim. ama performansta hiç sorun yaşamadım şuana kadar allaha şükür çoğu oyunu highda oynatır. yani kasa kalitesine çok önem veriyosan bas parayı msi al. kasa çok önemli değil diyosan monster al. kalan paraya ssd falan tak bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle msi ama ssd şart

• Abra a7 bostq ısı bakımından epey bir sıcak çalışıyor ama oyunlarda aşırı derecede sıcaklık yok haberiniz olsun kasa arkadaşın dediği gibi iz bırakıyor bence alüminyum bir kasaya sahip olsaydı işte o zaman monsteri alinir derdim . Abra A7 nin soğutma iyi hem ekran kartının hem işlemci ayrı sogutuculara sahip ama o Kasayi koyduktan sonra nerede ise yarar o soğutma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt cn -- 27 Ekim 2015; 0:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: printerrr

hocam bahsettiğin monsterı kullanıyorum şuan ben. dışı kauçuk bunu bilmen lazım. en ufak ıslak elle falan kullanılmıyo bunu bil bide mesela ben sık sık maç oyunu oynarım parmaklar wasd ve yön tuşlarının üstündeyken bileklerimin kauçuk yere değdiği yerler laptopa şöyle bi yandan doğru bi açıyla baktığında oralar daha koyu gözüküyor. ha bu abartılcak bişey değil bence ama sen önemseyebilirsin diye söyliyim dedim. ama performansta hiç sorun yaşamadım şuana kadar allaha şükür çoğu oyunu highda oynatır. yani kasa kalitesine çok önem veriyosan bas parayı msi al. kasa çok önemli değil diyosan monster al. kalan paraya ssd falan tak bence.

Daha çok boşta ve Photoshop illustrator gibi programlarda sessiz olması önemli benim için. Aslında msi ile aynı para nerdeyse çok bi farkları yok sadece onu kullanan pek bulamadığım için emin olamıyorum. Yarın bi gidiogidip görürüm monsterı. Sağolasın hocam

Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.