Bildirim
MSI P6N SLI anakart ATI desteklemiyor mu (YARDIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tabiki destekler senin ekran kartında yada anakartta bir problem olmalı...
ama atiyi crossfire kullancaksan o zman tabiki çalışmaz..Çünkü adı üstünde SLİ_____________________________ -
cf yapmıcam. normal kullancam. ama olmuyor. sanırım kimse yardım etmezse yarın iade edip başka bir kart bakacam. yardım edilirde çalışırsa çok iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
tabiki destekler senin ekran kartında yada anakartta bir problem olmalı...
ama atiyi crossfire kullancaksan o zman tabiki çalışmaz..Çünkü adı üstünde SLİ_____________________________ -
peki sen yanda bulunan pci güç girişini taktın mı??quote:
Orijinalden alıntı: SchowaLie
cf yapmıcam. normal kullancam. ama olmuyor. sanırım kimse yardım etmezse yarın iade edip başka bir kart bakacam. yardım edilirde çalışırsa çok iyi olacak.
Alıntıları Göster_____________________________ -
taktım sorun yok sadece görüntü gelmiyor. bütün herşeyi tam gibi ama sli olmasından dolayı bir eksiklik olabilir. bu ankartla 1950 ekran çalıştıranlar bana yardımcı olabilir bu konudaquote:
peki sen yanda bulunan pci güç girişini taktın mı??
peki psu kaç watt??quote:
taktım sorun yok sadece görüntü gelmiyor. bütün herşeyi tam gibi ama sli olmasından dolayı bir eksiklik olabilir. bu ankartla 1950 ekran çalıştıranlar bana yardımcı olabilir bu konuda
1950 pro çalışıyor ama diğerini bilemeyeceğimquote:
peki psu kaç watt??
Alıntıları Göster_____________________________ Bir düşmanınızla devamlı savaşırsanız, ona bildiğiniz bütün taktikleri öğretmiş olursunuz. -
baro55 sana herşeyi yazayım yoksa ardı kesilmeyecek bu sorunların : ))quote:
Orijinalden alıntı: wenigma
1950 pro çalışıyor ama diğerini bilemeyeceğim
Alıntıları Göster
E6300 c2d
550W psu
x1950xt 256
dvd-rw / cd-rom
80 wd hdd_____________________________ -
DOSTUM yakınında bir yerde sen basit bir pci-ex kartı bul onla dene eğer onlada çalışmazsa bilki o zman anakart bozuktur..Eğer çalışırsa o zman ekran kartında bişey vardır..quote:
baro55 sana herşeyi yazayım yoksa ardı kesilmeyecek bu sorunların : ))
E6300 c2d
550W psu
x1950xt 256
dvd-rw / cd-rom
80 wd hdd
ekran kartı sağlam, bir önceki anakartımda çalışıyorum şu andaquote:
DOSTUM yakınında bir yerde sen basit bir pci-ex kartı bul onla dene eğer onlada çalışmazsa bilki o zman anakart bozuktur..Eğer çalışırsa o zman ekran kartında bişey vardır..
psunun markası nedir _____________________________ -
psu 550 watt feelin verdiği ise o zman güç yetmezliğinden olur dostum feelin içindeki psu gerçek psu değil o yüzden 480-600 arası gerçek bir psu alman lazım..quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
psunun markası nedir_____________________________ -
Gerçek 400-450W arasındaki bir psuda o sistemini karşılayacaktır bencequote:
psu 550 watt feelin verdiği ise o zman güç yetmezliğinden olur dostum feelin içindeki psu gerçek psu değil o yüzden 480-600 arası gerçek bir psu alman lazım..
arkadaşlar psu geçen hafta aldım. feelin kendi psusu yok bende zaten. frisby psu gerçek değeri 550wquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Gerçek 400-450W arasındaki bir psuda o sistemini karşılayacaktır bence
Frisby nin psu ları gerçek değildir......quote:
arkadaşlar psu geçen hafta aldım. feelin kendi psusu yok bende zaten. frisby psu gerçek değeri 550w
Alıntıları Göster
Sana tavsiyem thermaltake gibi iyi firmaları powerlarından alman._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
frisby gerçek mi?quote:
Orijinalden alıntı: Hacker683
Frisby nin psu ları gerçek değildir......
Sana tavsiyem thermaltake gibi iyi firmaları powerlarından alman.
ya arkadaşlar bu benim işimi görüyo, gücü gereğinden fazla bile bu kart için. neden gidip başka alayım ki.quote:
frisby gerçek mi?
Alıntıları Göster
benim ihtiyacım olan sadece bu anakartta x1950xt çalışıyormu kullanan varmı nasıl yaptı sorunlarına cevap._____________________________ -
merak etme bu anakart ile ekran kartı sorunsuz çalışır..quote:
ya arkadaşlar bu benim işimi görüyo, gücü gereğinden fazla bile bu kart için. neden gidip başka alayım ki.
benim ihtiyacım olan sadece bu anakartta x1950xt çalışıyormu kullanan varmı nasıl yaptı sorunlarına cevap.
quote:
arkadaşlar psu geçen hafta aldım. feelin kendi psusu yok bende zaten. frisby psu gerçek değeri 550w
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SchowaLie
Frisby nin hiç bir psusu gerçek değer üretmez.
Ekrankartın psu yüzünden açılmıyor.
Bu tür Psular almaktan vazgeçin_____________________________
-
arkadaşım eski anakartımda çalışıyor. yeni anakartta çalışmıyor görüntü vermiyor. herşeyin sorumluluğunu psu ya yüklemeyin. ben bu ekran kartını 350 lik psu da bile çalıştırdım. sorun psu değil. sorun bu anakart bu ekran kartını destekliyor mu desteklemiyor mu. bu sistemi kullanan varsa ben kullanıyorum ve şöyle yaptım diye yazsın. kullanmayan arkadaşlar lütfen yorum yapmayın, psu - işlemci - ram bunları boş geçin şimdi. sorunum gayet açık bir şekilde anlatıldı. saygılarquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaroquote:
Orjinalden alıntı: SchowaLie
Frisby nin hiç bir psusu gerçek değer üretmez.
Ekrankartın psu yüzünden açılmıyor.
Bu tür Psular almaktan vazgeçin
Alıntıları Göster_____________________________
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X